HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (38/1091) > >>

Farek:
Hm, akkor te eléggé a kezdetektől részt veszel az oldal életében és olvasod a történeteket. Nagyon helyes. :)

De remélem, nem csak az évszámot olvastad, hanem a másik, különleges BA füzetet is! Arról mi a véleményed?

Illetve, ha van rá időd és kedved, nyugodtan fejtsd ki bővebben, hogy az eltelt évek alatt mi tetszett, mi nem, meg bármit, ami eszedbe jut. ;)

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 1. évszámot Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Nos, itt aztán volt akció rendesen! A csaták is aránylag kiegyenlítettek voltak. Az Élő Lézert picit túlgondolták. Bajvívó jelmezes kretén beszólása különösen tetszett... :badteeth: (Akkor ő mi?) :hehe:

A kérdésed, hogy ki mikor talált rá az oldalra? Nos én úgy 2005 környékén más honosító oldalakkal együtt. Nagyon örültem, hogy vannak és hiánypótló szerepet vállaltatok az akkori éhínséges időkben mikor nem jelent meg semmi más Marvel-képregény!

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2019. Szeptember 17., 08:09:22 ---Érdekes volt ez a "nyomozósdi" rész. Talán azért volt most ez a epizód picit langyosabb, mert most jön a bunyó? :hehe:

--- Idézet vége ---
Ja, ja, lesz itt akció bőven. :)

SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 50.részét Farek, Peter P.!!! :worship: :worship:
Érdekes volt ez a "nyomozósdi" rész. Talán azért volt most ez a epizód picit langyosabb, mert most jön a bunyó? :hehe:

Blue S:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Szeptember 03., 21:26:15 ---Thor átment Robinba.  ;D
Jó szemed van. Amíg nem olvastam a kommentet, addig fel se tűnt a hiánya. :whistle:
Ment a "taps".  :bravo:

--- Idézet vége ---

Köszi!  :cool:

A Robinos hasonlat ezzel a videóval nagyon jó!  :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése