HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Feast4:
Az első évszámban csak az én szemem káprázik vagy Wanda haja végig fekete?
turkia:
Köszönöm én is a kitartó munkát és a szórakoztatást!!
Szuperek vagytok!
Ha jól emlékszem, valamikor egyetemen találtam a Hálózsákra valami "képregények magyarul" goglés beírás után 2005-2006 körül. :D
Tél volt, mert emlékszem, volt valami hópehely, meg Mikulás is talán a címlapon. De legyen mondjuk 2005 karácsonya sacc per kábé.
Először valamelyik Jason történetet olvastam el a horror szekcióból, aztán egy sztorit, amire nem emlékszem pontosan. Kang, vagy már a Rama-Tut korszakból, nem tudom... Bár ez talán nem is a Zsákon volt, hanem valamilyen más (azóta szerintem már megszűnt) oldalon. Regisztrálás jóval később, 2009 júniusában, vagy júliusában volt. Írtam, hogy milyen jó, hogy van egy oldal, ahol nyugodtan lehet képregényekről beszélni és nem kell félni, hogy hülyének nézik az embert. Talgaby, Sepi, vagy Farek válaszolt is rögtön, most nem tudom pontosan.
A kedvenc történeteimet most nem írom le megint, mert szerintem már páran unalomig tudjátok, többször szóba került.
Karakterek ugyanígy ;D , de hogy mégis írjak némi adatot: 1. Fátum 2. Galactus 3. Zémó 4. Bulldózer
Nekem a most meg nem nevezett 3 történeten kívül a klasszikus, '80-as évekből származó Angyalok a kedvenceim, pl mikor Zeusszal küzdenek.
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2019. Szeptember 28., 21:33:01 ---Ha jól emlékszem a kezdetektől fogva hű olvasója vagyok az általad honosított Bosszú Angyalai sagának. Emlékszem, mennyire örültem a hírnek, mikor megjelent az oldalon, hogy ezentúl rendszeresen lesz BA. Azonban be kell vallanom, még én sem gondoltam, hogy ilyen sokáig fogom élvezni ezeket a remek történeteket.
--- Idézet vége ---
Igen, rád emlékszem még a kezdetektől. ;)
Na, igen, a klasszikus történetek nem véletlenül klasszikusak. :)
Hidd el, ha rajtam múlik, én folytatom, ameddig csak bírom és csak egy kis időm is marad.
Blue S:
Hatalmas köszönet ezért a hosszú éveken át tartó munkáért, Farek és kívánom, hogy legyen még kedved és egészséged folytatni legalább ennyi ideig.
Ha jól emlékszem a kezdetektől fogva hű olvasója vagyok az általad honosított Bosszú Angyalai sagának. Emlékszem, mennyire örültem a hírnek, mikor megjelent az oldalon, hogy ezentúl rendszeresen lesz BA. Azonban be kell vallanom, még én sem gondoltam, hogy ilyen sokáig fogom élvezni ezeket a remek történeteket.
A kedvenc történeteim a Galaktikus Vihar hadművelet, az Ostrom, Hank Pym idegösszeomlása és még sorolhatnám.
Akiket nagyon kedvelek a régi karakterek közül az Vasember, Sólyomszem, Vízió és sikerült megkedveltetned velem Kapit is.
Energikon és Darázs állnak a másik oldalon. Janettel különösebb bajom nincs, de valahogy nem tudok megbékélni a karakterrel.
Pár ellenfelet is megemlítek, hiszen ők is hozzájárulnak a történetek élvezhetőségéhez. Kang, a Zord Kaszás, Ronan, Ultron garantáltan jó sztorit ígérnek.
Köszönet a honosításokért! :worship:
Farek:
SithLord: Ja, gondolom, főleg a Póknőt hátulról ábrázoló rajzai tetszettek... :hehe:
Xeraph: Namor nem csak téged irritál. De igen, Jarvis valóban alap. És eszembe sem jutott volna. Ha a Bosszú Angyalai vallás lennének, akkor ő lenne az a kőszikla, amire az egyházukat fel lehetne építeni. ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése