HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (314/1091) > >>

Usagi Yojimbo:
Köszi a BA 005-öt! :worship: :worship: :worship:
Rick Jones figurája eddig nem idegesített (valószínűleg azért, mert csak néha láttam felbukkanni), de most kifejezetten. Amerika Kapitány magamutogatása is gusztustalan volt, egyedül Thor volt az, aki valami nemes célért indult útnak takarítás helyett :hehe:. A lávaembererekről már olvastam annak idején az Utazás az Ismeretlenbe 97-ben, és úgy rémlik, mintha ott máshogy néztek volna ki. Sokkal elnyúltabb volt a fejük.
Szeretem az ilyen régi történeteket, egyrészt, mert sok bennük az apró hülyeség, másrészt mert követhető a történet, néha utalgatnak a régebbi számokra, de azok nélkül is teljesen érthető.
A Bosszú Angyalai első sorozatában miért nincs honosítás a 97. és a 200. szám között?

Blue S:
BA Vol1 005:

A Lávaemberek első akciójáról már több helyen is lehetett olvasni utalásként és most végre részletesen is elolvashattuk a teljes töténet. hála az új honosítónak, aki remélem, még meglep bennünket.

A Varázslójuk érdekes látványt nyújtott. Vajon az egy maszk rajta, esetleg úgy alakította a fejét (alakváltoztatásra is képes?) , netán egy torzszülött és ezért kiválasztották varázslónak? Mert a boton kívül sokat nem mutatott a tudományából. Azt meg ki tudja, honnan szerezte. Az uralkodónak is más fej mintája volt.

Az jó volt, mikor Óriás megemlítette, hogy takarítani kéne a kúriában, mire mindenki gyorsan lelépett.  :D
Thornak is rögtön magánügyeket kellett intéznie.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:
Örülök, hogy tetszik, néha nekem sem árt, ha a komoly(kodó) ajánlók után írhatok egy ilyet. Ráadásul ezek szerint páran elolvassák  ;D

Asys:
Farek, ez a főoldali ajánló nem volt semmi Tőled, rendkívül poénosra sikerült!  :badteeth:
Lávaemberek első felbukkanása, tuti elolvasom!!!  ;)

talgaby:
Marvunapp szerint szerepelt a Quasar 10-ben és a CapAm Annual 10-ben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése