HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Örülök, hogy nem csak nekem folyt ki a szemem Simon új jelmezének látványától ;D
De Seregély... ő más tészta (csak Jennifer meg ne hallja... :m-she-hulk: )
Tigra valóban egyre kontrollálhatatlanabb. De ilyen a macskatermészet.
Hogyne, Fél-Élet felbukkant máshol is. A lánykori (Half-Life) nevén nagy sikerű játéksorozatot adtak ki róla! :hehe:
Valójában nem tudom, nekem nem rémlik.
Asys:
Köszönöm a West Coast Avengers vol. 2. 12.-őt! :worship:
Energikon új ruhája tényleg nagyon gáz! :dry:
Seregély-é viszont tetszik, a DC-s Fekete Kanári ugrott be egyből! :brow:
Tigra szerintem kicsit kilóg ebből a csapatból, kezd taszítani a karaktere, egyáltalán nem hőshöz méltó amit művel... :rolleyes:
Ebben a részben ,,csak'' 3 taggal incselkedett...
Érdekesek és kemények voltak az ellenfelek, bár Zzzax-ot elég könnyen elintézték...
Kvantum, ha jól emlékszem, harcolt már Kvazár-ral is!
Fél-Élet felbukkant még valahol ezután? Hasonló karakter, mint a Zord Kaszás (volt) nője, az az albínó vámpír (?)... :badteeth:
Farek:
Éppenséggel maradjon, pont a quinjet mintájára. (De azért az Angyalszárny tetszik :) )
Puma:
Én is képregényes vagyok, szóval nem csinálnék olyat, hogy Bosszúállokat írok a Bosszú Angyalai helyett.
Egyébként arra gondoltam, ha nincs magyar neve, akkor úgy hagyom, a Quinjet sem lett anno lefordítva.
Micho:
--- Idézetet írta: Puma - 2013. Június 02., 11:42:38 ---Ha esetleg valaki tudna egy jól hangzó nevet, az nyugodtan ossza meg velem. :)
Köszönöm előre is.
--- Idézet vége ---
szerintem nem lesz olyan, ami ne lenne egy kicsit sem erőltetett... de mondjuk Angyalszárny?
már ha a Bosszú Angyalai fordításnál maradsz, és nem Bosszúállók lesznek a címben.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése