HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (313/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Asys - 2013. Június 19., 14:51:53 ---Igazán kár, hogy Rick nem osont a hősök után, a barlangba és nem esett bele véletlenül egy lávafolyamba...  :hehe:

--- Idézet vége ---
Hej, te vagy az én emberem!  :lol:

Ja, a helikopter egyéni felhasználási módja nekem is nagyon tetszett.

Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. ötödik részét!  :worship:

Hulk, tudtán kívül, megmentette a napot, ill. a bolygót!  ;D
A Kapitány-nak mekkora oktató dumája volt, majdnem eldobtam az agyamat tőle...  :badteeth:
Az a helikopteres megoldás eksön közben nem volt ám semmi!  ;D
Igazán kár, hogy Rick nem osont a hősök után, a barlangba és nem esett bele véletlenül egy lávafolyamba...  :hehe:

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2013. Június 19., 11:57:06 ---Elolvastam és elmentettem a többi Bosszú Angyalai történet közé.Ennyi.
Nagyon nem bírom ezeket a régi sztorikat,de ezt már mondtam párszor.Sajnálom.Tudom,hogy ezek nélkül nem lehetne a többit sem elolvasni.

--- Idézet vége ---
Figyelj, semmi gond. Ízlések és pofonok. Nem tetszhet minden mindenkinek. Őszintén szólva ezt én sem tartom egy különösebben nagy durranásnak. De azért annyira nem is rossz.
Mennyire lehet régi egy történet, amitől még ne kapsz hidegrázást? Érdekelne, hogy pl. egy Kree-Skrull háború már tetszett-e, vagy azt is fenntartásokkal fogadtad. Vedd igényfelmérőnek :)

SithLord:
Üdv! Köszi a Nyugati Angyalok v2 12.részét,Farek,Micho :) ! :worship: :worship:
Tigra mostanra megállapodhatna valaki mellett.Hmm..a Vasfejűre nem jellemző,hogy visszautasítana egy ilyen felajánlást,mint amit Tigra tett. :lol:
Jó kis bunyó kerekedett és már majdnem győztesnek hitték magukat hőseink. Zzzx nem sokat mutatott magából.Hamar legyőzték.De a másik két ellenfél igazán komoly volt,És hála a csapatmunkának és az odafigyelésnek meg lett a jutalom..Graviton felbukkanásáig.
Nagyon várom a folytatást!!!

Köszi a Bosszú Angyalai 5.részét Lord Kang! :worship:
Elolvastam és elmentettem a többi Bosszú Angyalai történet közé.Ennyi.
Nagyon nem bírom ezeket a régi sztorikat,de ezt már mondtam párszor.Sajnálom.Tudom,hogy ezek nélkül nem lehetne a többit sem elolvasni.

Farek:

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2013. Június 18., 10:11:19 ---Rick Jones figurája eddig nem idegesített (valószínűleg azért, mert csak néha láttam felbukkanni), de most kifejezetten.
--- Idézet vége ---
He-he, Usagi egy újabb megtért bűnös, aki eddig a sötétsgében kóválygott, de most márt látja a fényt.  :hehe:

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2013. Június 18., 10:11:19 ---Amerika Kapitány magamutogatása is gusztustalan volt
--- Idézet vége ---

Lásd, mint fent.  :badteeth:
Azt azért tegyük hozzá, hogy - bár én leszek az utolsó, aki Kapit megvédi, de - ekkortájt igyekeztek követendő példát mutatni a fiataloknak.

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2013. Június 18., 10:11:19 ---A lávaembererekről már olvastam annak idején az Utazás az Ismeretlenbe 97-ben, és úgy rémlik, mintha ott máshogy néztek volna ki. Sokkal elnyúltabb volt a fejük.
--- Idézet vége ---
Nem tudom sajnos, azt én nem olvastam.

És, hogy Blue S. kérdésére is válaszoljak, nem tudom. Én azt mondanám, hogy az maszk a fején, ahogy mintájukul vett földi törzsek esetében szokott lenni. De aztán lehet, hogy nincs igazam.

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2013. Június 18., 10:11:19 ---Szeretem az ilyen régi történeteket, egyrészt, mert sok bennük az apró hülyeség, másrészt mert követhető a történet, néha utalgatnak a régebbi számokra, de azok nélkül is teljesen érthető.
A Bosszú Angyalai első sorozatában miért nincs honosítás a 97. és a 200. szám között?

--- Idézet vége ---
Na, igen, a régi történetek varázsa. Úgy is mondhatnám, hogy régen minden jobb volt.  :lol: Ahogy egyszer korábban már kifejtettem, szerintem a BA 4-et jelenleg simán kiadnák egy 6 részes történetként, aztán meg pár hónapra rá jöhetne a TPB.

A hiányzó részek magyarázat pusztán az én fordítói döntésem. Az első évek ide-oda ugrálása után szerettem volna egy stabil ponttól, egybefüggőn folytatni a honosítást, ezért választottam a 200-as részt. De azért tervezem időről-időre a lyukak pótlását, nem csak az általad említettek, hanem a 100 alatti számok birodalmában is. Pláne, hogy nemrég kritika is érte a választásomat...  :rolleyes:  :)
De a fővonal továbbra is marad, a terveim szerint csak néha-néha nézünk vissza a régmúltba. De akkor igen jó történetekkel.  ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése