HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Blue S:
NYPBA Vol2 015.
Lezárult hát Tigra kálváriája és Pándémonium mester is túlélte. A kérdés, hogy az újjászületett Tigra meddig akar Hank társa lenni, hiszen lelke mélyén már nem az a pajzán cicus, aki volt.
A macskaemberek korábban egész jó fejnek tűntek, de most még a Balkatár is ellenséges volt, ráadásul alattomos és még az is kiderült róluk, hogy démonok.
Az eseményszálra kíváncsi vagyok. Főleg, ha Farek már ennyit dícsérte. ;)
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2013. Október 15., 12:14:06 ---Nem volt rossz,de már egy kicsit uncsi volt Tigra és a démonvonal.De lentebb olvasom,hogy a 17.résztől belecsaptok a lecsóba és jönnek az igazán izgalmas történetek!Már nagyon várom!!
--- Idézet vége ---
Igen, azért is írtam, mert - őszintén - már engem is nagyon untatott ez a vonal. És én tudom, hogy mi lesz utána, de az olvasók nehogy ettől pártoljanak el :)
SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai vol2/15.részt,Farek,Micho! :worship: :worship:
Lassan átmegyünk fantasy vonalra.. :badteeth: Nem volt rossz,de már egy kicsit uncsi volt Tigra és a démonvonal.De lentebb olvasom,hogy a 17.résztől belecsaptok a lecsóba és jönnek az igazán izgalmas történetek!Már nagyon várom!!
Farek:
Ja, akkor azért nem emlékszem rá :)
Tűzmadár hamarosan feltűnik, de a többiekre még várni kell, nem is túl keveset :( De megéri :)
Tűzmadár és Póknő nekem is nagy kedvenceim!
Asys:
Farek mester, a Marvel Now-os képregényben szerepel, ami azonos címen fut, mint a rajzfilm! :brow:
Én azokat a szereplőket várom már nagyon, akik még nem voltak a keleti csapat tagjai és itt válnak angyalokká (de szerintem ezt már írtam): Tűzmadár (ő ugye már szerepelt, csak még nem csapattagként), Holdlovag, USA Ügynök, Élő Villám és a második Pók! :brow:
És igen, nagyon jó részek jönnek még! :rolleyes:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése