HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (291/1091) > >>

KiD:
Igen, itt szerencsére abszolút a jó ízlés határán belül volt a dolog, sőt. Emlékszem, hogy kiakadtam, amikor anno a magyar Pókemberben a Zöld Manó halála, amúgy nagyszerű történetbe belerondított (szerencsére csak kicsit), hogy Pókember szájába Fókusz Pluszt adtak...

talgaby:
Farek szereti átültetni az utalásokat, bár itt elég korhű volt szerencsére. Bár itt az eredetit is talán értették volna az emberek, mert egy Smokey és a bandita utalás volt amúgy.

KiD:
Terence Hill? :)

Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1 275.-öt!  :worship:

Darázs mekkora változáson esett át ebben a részben!  :rolleyes:
Az elején még teljesen össze volt törve, de a végére hogy megjött az önbizalma!  :brow:
(Mondjuk, nem kis dolgot vittek végbe a Hangyával! Titánia és Szivacsember duója kőkemény és brutális!)

Monicá-nak ezen a ,,sötét dimenzión'' kívül nem is nagyon van gyenge pontja tudtommal, ugye?

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Október 15., 14:30:14 ---Lezárult hát Tigra kálváriája és Pándémonium mester is túlélte. A kérdés, hogy az újjászületett Tigra meddig akar Hank társa lenni, hiszen lelke mélyén már nem az a pajzán cicus, aki volt.

--- Idézet vége ---
Ez már a következő részben kiderül, ami egy levezetés ehhez és egy kicsit felvezetés a következőhöz.

Most már csak remélni tudom, hogy valóban annyira jó lesz az a történetszál, mint amennyire én gondolom, különben elsodor az olvasók haragja :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése