HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
turkia:
Köszi a honosítást!!! :worship: Pl. kimaradt képkocka Hyde püfölése, ugye? Nekem az rémlik, hogy sötétbe borul a helyiség és a Lovag már tartja is a kardot.
Farek:
Szívesen!
A Roncsbrigád szerintem - az írók mellett - azért sem állt bosszút, mert akkor már kiütve feküdtek és nem is tudták, hogy otthagyta őket. Meg azért ő nem Amerika Kapitány, hogy nekimenjen a túlerőnek. :)
Blue S:
BA Vol1 276.
Emlékszem, mennyire kíváncsi voltam akkoriban, hogy milyen felállásban fogják az Angyalok visszafoglalni a kúriát. Az biztos, hogy nem találtam el. Dr. Druidra például abszolút nem számítottam, ahogy Zémó sem. Aki szépen cserbenhagyta a csapatát. Így utólag visszagondolva a nagyobb náci háborús bűnösökre nem lep meg a viselkedése. A Roncsbrigádot gyakorlatilag feláldozta a visszavonulása érdekében. Érdekes, hogy nem akartak rajta később revansot venni.
Jön a befejező rész, majd pár új szám és Jarvis visszaemlékezése, amit szintén sokszor elolvastam. :)
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: talgaby - 2013. November 24., 14:09:23 ---
--- Idézetet írta: garrido - 2013. November 24., 14:03:56 ---(…)nagyon várom a Contest Of Champion 2-t(…)
--- Idézet vége ---
Hát azt várhatod. Amíg nem találunk egy tehetséges, ámde komplett őrült és acélsodronyzatú idegekkel bíró beírót, addig aligha lesz.
--- Idézet vége ---
Pedig a fordítás már vagy 2 éve megvan...
A másik kettőt pedig én is akarom, de azért az eléggé távoli jövő.
talgaby:
--- Idézetet írta: garrido - 2013. November 24., 14:03:56 ---(…)nagyon várom a Contest Of Champion 2-t(…)
--- Idézet vége ---
Hát azt várhatod. Amíg nem találunk egy tehetséges, ámde komplett őrült és acélsodronyzatú idegekkel bíró beírót, addig aligha lesz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése