HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (280/1091) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: Asys - 2013. November 24., 09:09:42 ---Druid felbukkanása nagy véletlen, senki nem számított rá, se Zémó, se a hősök! Itt még elég szimpatikus volt a fickó...  :whistle:

--- Idézet vége ---

Miért, utána?

SithLord:
Értem,köszönöm a válaszaid! :worship:

Farek:
Ismerni Biztosan ismerik egymást, ha már nem, hát hírből. Kicsi a Marvel hősök világa. :)
Hogy volt-e közös kalandjuk? Nem tudom. :headscratch: De azt igen, hogy Dr. Druid igazából egy Dr. Strange tartalék. Ugyanis ő az Ősöreg vele is foglalkozott arra az esetre, ha valami balul sülne el a Fővarázslóval.

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalok 276.részét,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Hyde megverésére a Fekete Lovag által nem emlékeztem,ezek szerint ez kimaradt a Semicesből.Dr. Druid felbukkanására tényleg nem lehetett számítani.Tényleg Dr. Druid és Strange doki ismerik egymást?Volt esetleg valaha közös kalandjuk?Ez csak úgy kíváncsiságból kérdem.

Farek:
POntosan, az a négy képkocka kimaradt.
Illetve, miután Thor megérkezik, a Hangyával történő kézfogás és a mellette lévő kocka, mikor a katonák morfondíroznak, az is kimaradt. Így jött össze egy egész oldal. :) Valamint, ahogy lejjebb már írtam, a magyar kiadásban két oldal sorrendjét megcserélték.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése