HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (282/1091) > >>

garrido:

--- Idézetet írta: Asys - 2013. November 24., 09:09:42 ---Komolyan mondom, kedvet kaptam az Avengers vs. X-Men (vs. Szovjet Szuperkatonák) -hoz, meg Zeusz bosszújához!

--- Idézet vége ---

A Galaktikus Vihar és az Ostrom mellett ezek is nagyon jók, de én nagyon várom a Contest Of Champion 2-t, és amiket szívesen olvasnék magyarul: Avengers vs Defenders és a Korvac Quest.

Farek:

--- Idézetet írta: Asys - 2013. November 24., 09:09:42 ---Komolyan mondom, kedvet kaptam az Avengers vs. X-Men (vs. Szovjet Szuperkatonák) -hoz, meg Zeusz bosszújához!
Remek történetek, már nem is tudom hányadszor olvasom el őket itt, az oldalon!  ;D

--- Idézet vége ---
:'( Az örömtől és meghatottságtól :)

Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 276.-ot!  :worship:

A következő részben is lesznek oldalak ill. képek, amelyek anno kimaradtak; méghozzá egy fontos résznél!  :brow:
X fronton ekkor történt a Morlockok lemészárlása, ha jól tudom! Thor mentette meg Angyal-t a Martalócoktól! :nezze:

Druid felbukkanása nagy véletlen, senki nem számított rá, se Zémó, se a hősök! Itt még elég szimpatikus volt a fickó...  :whistle:
Elég nagy szerepe volt neki, ahhoz képest, hogy milyen hirtelen bukkant fel!  :rolleyes:

Komolyan mondom, kedvet kaptam az Avengers vs. X-Men (vs. Szovjet Szuperkatonák) -hoz, meg Zeusz bosszújához!
Remek történetek, már nem is tudom hányadszor olvasom el őket itt, az oldalon!  ;D

Farek:
Ja, igen, az valóban. Pontosabban nem az egész kép maradt ki, csak az alsó négy kép. Ha jól megnézed, akkor pár oldalból a magyar kiadásból kihagytak képkockákat és így összehúztak oldalakat. A viszonylag sztenderd méretű képkockák miatt ez egészen könnyű feladat volt. Lapozd csak át és vesd össze a magyar kiadással, ha van rá lehetőséged! Ja, és a magyar kiadás 19-20-as oldalait (ahol Góliát elkapja Thort és Druid fellebeg a tetőre) megcserélték. Szerintem véletlenül fordítva adták be fűzésre.

KiD:
Amikor a Fekete Lovagék püfölik Hyde-ot, arra nem emlékszem, csak arra, hogy elgáncsolják.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése