HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Június 02., 09:44:06 ---Akinek szerintem van legalább 4-5 émcs-je, másképpen nem tudna ennyi feladatot ellátni. Esetleg egy időlassító, mint a Max Payne játékban.
--- Idézet vége ---
Vagy egy idővisszatekerője (nem tudom a kincstári nevét), mint Hermionénak a Harry Potterben. :hehe:
De igen, különböző hangulató részekből volt összerakva ez a füzet. Kicsit emlékeztetett a mi BA HZs speciálunk (talán) 1. részére, amit még Michoval követtünk el. Talán pont ezért tetszett is.
Nyilván egy ilyen rövid történeteket (kivéve a folytatásos) közlő füzetben nem lehet túl sok időt szentelni a történet kibontására, de az elsőnél is láthattuk, hogy egy érzelemdús történetet pár oldal alatt is el lehet követni.
Örülök, hogy tetszett, egy hónap múlva, a 282-es Angyalok esedékességekor jön a következő.
Blue S:
--- Idézetet írta: Micho - 2014. Június 02., 10:36:20 ---
--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Június 02., 09:44:06 ---. Érdekes, hogy az ilyen partikon valaki mindig leköpi Vasembert
--- Idézet vége ---
Vasfejű köténye is egy kikacsintás volt az "Iron Chef" nevű főzős műsorra, ami nálunk Acélséf (Séfek harca) néven fut ;)
--- Idézet vége ---
Ezt nem is tudtam! :D
Köszi!
Micho:
--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Június 02., 09:44:06 ---. Érdekes, hogy az ilyen partikon valaki mindig leköpi Vasembert
--- Idézet vége ---
Vasfejű köténye is egy kikacsintás volt az "Iron Chef" nevű főzős műsorra, ami nálunk Acélséf (Séfek harca) néven fut ;)
Blue S:
A Bosszú Angyala vagyok 02:
Az első történet nagyon komolyra, sőt, szomorúra sikerült.
A második is komor hangulatot vett, mikor Tűzcsillag és Jogbajnok találkoztak. Na, mondtam magamban, ez most ilyen lehangoló lesz végig? Erre beindult az akció! Még volt vissza 2 oldal a részből, kiváncsi voltam, hogy fogják ezt ennyi idő alatt befejezni? Majd pár oldal múlva a lap alján megláttam a folytatjuk feliratot. Nagyon várom a folytatást!
A harmadik sztori tetszett a legjobban. Egy kis kikapcsolódás Jarvisnek is jár. Akinek szerintem van legalább 4-5 émcs-je, másképpen nem tudna ennyi feladatot ellátni. Esetleg egy időlassító, mint a Max Payne játékban.
A negyedik törtnénet is jó volt, főleg a közös kép. Érdekes, hogy az ilyen partikon valaki mindig leköpi Vasembert. Most Sólyomszem egy dinnyemaggal, Rick legénybúcsúján pedig Kapi az üdítővel. Nem csodálom, hogy Tony a BA bulikon is páncélban van. :lol:
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
Igen, az nekem is tetszett. De Jarvis kis története is aranyos volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése