HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (256/1091) > >>

Gorgonita:
Köszönet a BA vagyok 2-ért! Jó volt! Különösen a piteevő verseny.  :badteeth: :worship:

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Május 28., 14:27:12 ---Például, mikor Árnyék teleportál embereket, azok néha rosszulléttel küszködnek. A Semices- X-Men 4. számában még Forge is tesz rá utalást.
Az űrutazásnak pedig komoly izomsejtromboló hatása van. Ok. a képregényekben erről nem sokat látni.

--- Idézet vége ---
Valószínűleg Árnyék máshogy teleportál. Ráadásul itt csak az időben utaztak, térben nem.
Izomsejtromboló hatás. Szuperhősöknél? Ugyan már!  :brow: ;D

Blue S:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Május 28., 12:01:11 ---A teleportálásnak és az űrutazásnak milyen mellékhatására gondolsz?

--- Idézet vége ---

Például, mikor Árnyék teleportál embereket, azok néha rosszulléttel küszködnek. A Semices- X-Men 4. számában még Forge is tesz rá utalást.
Az űrutazásnak pedig komoly izomsejtromboló hatása van. Ok. a képregényekben erről nem sokat látni.

Farek:
A teleportálásnak és az űrutazásnak milyen mellékhatására gondolsz?

Carlotta sorsa meg volt írva, de egy nagyobb jót szolgált a halála (na jó, nagyzolós duma off :D )

Blue S:
NYPBA Vol2 20.

Már a 20. számnál tartunk! Persze, amennyire várom mindig ennek a sorozatnak a részeit, mondhatnám azt is, hogy "csak". Végre volt időm elolvasni is.

A történet kezd egyre jobb lenni, tetszik, hogy ennyi szálon fut a cselekmény. Szerintem a Fáraó azért tudta ilyen könnyen legyőzni hőseinket, mert eléggé ki voltak fáradva a sok időutazástól és küzdelmektől. Tényleg, vajon az időugrásnak is vannak olyan mellékhatásai, mint a teleportálásnak vagy az űrutazásnak?

Furcsa volt látni a Fáraót később, amint úgy ült ott, mint akit beszedáltak egy szatyor nyugtatóval.  :lol:

Azt hittem, hogy Carlotta lövése nem halálos és valami csoda folytán megmenekül. Lentebb olvastam, hogy nem derül ki, ki lőtte le? Végülis egy csatában bárki hátba lőhet bárkit. Sajnáltam szegényt, tetszett a tüzes természete, amire viszont végül ráfázott. Ha a kocsiban marad a pap mellett, talán túléli. 

Köszönet a honosításért!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése