HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 21.részét,Farek,Peter P.!!! :worship: :worship:
Végre,hogy Seregélyből elszállt a "dzsina" hatása.Kíváncsi leszek a megtorló akciójára! :hehe:
Hanknek,hogy virult a feje mikor megtudta,hogy Bonita nem apáca... :badteeth:
Várom a folytatást!!!
Farek:
Ja, Sólyomszem nem kispályásan nyomja. Képes bárkivel vitába szállni és alkuba bonyolódni. De ezt megcsodálhatjuk még idén ismét. Szerintem lehet, hogy még Mephistóval is előnyös üzletet tudna kötni :brow:
--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Június 16., 11:34:48 ---Szerintem a méretváltó gáz mellett feltalálta az Ultimate Pheromon spray-t is, csak nem verte nagydobra. :lol:
--- Idézet vége ---
Lehet! :lol: ;D Ja, nem semmi, hogy milyen csajokat rángat be az ágyába. De azért hidd el, Espirita nem egy könnyen kapható, könnyűvérű nő! Majd meglátod ;)
--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Június 16., 11:34:48 ---Apropó, Pym Roverje miért mondja azt, hogy kapjanak el pár jófiút? Miért nem rosszfiút?
--- Idézet vége ---
Ööö... lehet, hogy ezt elszúrtam? :badteeth:
Blue S:
NYPBA Vol2 21.
Sólyomszem nem kis hidegvérről tett tanúbizonyságot, mikor alkudozni kezdett egy Istennel. Akinek szintén megvannak a maga a határai, és ez tetszett talán a legjobban ebben a füzetben. Valamint Seregély tudatának visszatérése is ügyes húzás volt Párbajhőstől. A következő számban kinéz pár leszámolás.
Szerintem Hank Pym az egyik legalatomosabb szoknyapecér az egész Univerzemban!
Nyomja az önsajnáltató szövegét, majd szépen magába bolondítja az Angyalok női tagságának a felét, hogy aztán direkt elüldözze őket miután rájuk unt. Persze, mindezt a nagyközönség előtt oly módon, hogy ő tünjön fel a sajnálható-bűnbánó pasi szerepében, amely még több ártalmatlan, szende szűz (na jó, ez talán túlzás) szupererejű hölgyet vonz a hálójába. Darázs, Tigra, Espirita, a Titkos Invázió alatt egy skrull ügynök, gyakorlatilag minden, ami mozog veszélyben van. Szerintem a méretváltó gáz mellett feltalálta az Ultimate Pheromon spray-t is, csak nem verte nagydobra. :lol:
Apropó, Pym Roverje miért mondja azt, hogy kapjanak el pár jófiút? Miért nem rosszfiút?
Köszönet a honosításért! :worship:
Asys:
Köszönöm a West Coast Avengers vol. 2. 21.-et! :worship:
Már nagyon vártam, hogy Holdlovag felbukkanjon! ;)
Pym nem semmi, rövid idő alatt két nő (Tigra, most pedig Bonita)... :blink:
(Bár, szerintem ez sem lesz hosszú életű!) :rolleyes:
Még jó, hogy Seregély férjnél van! :badteeth:
Örülök, hogy Clint jobban lett! :rolleyes:
A csapat mondjuk most túl sokat nem szerepelt, hála a sok idővonalnak...
Jó sok vendégszereplő lesz a következő részben! :brow:
SithLord:
Üdv! Köszi a A Bosszú Angyala vagyok 02.részét,Farek,Micho! :worship: :worship:
Nagyon hangulatosak és érzelmekkel teli kis mini történetek voltak.A másodiknak a grafikájától lepetéztem :cool: ez valami brutál szépre sikeredett!!!!
Várom a folytatást!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése