HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (233/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: uhrindam - 2014. Szeptember 19., 21:44:40 ---Természetesen még így is el fogom olvasni( az egészet), mert azért eléggé más élményt nyújt a drága anyanyelvünkön való olvasás, mint az angol. :D

--- Idézet vége ---
Helyes.  :D

uhrindam:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Szeptember 19., 21:23:08 ---
--- Idézetet írta: uhrindam - 2014. Szeptember 19., 20:47:32 ---A The Fix is On storyval térnek vissza az eredeti angyalok, vagy esetleg egy kicsit későbbivel? :) Azért kérdezem, mert én ezt elolvastam angolul, és nagyon lapos történet volt(szerintem).

--- Idézet vége ---
Akkor sajnos el kell, hogy keserítselek egy kicsit, mert azzal. Nem akarok most már igazán kihagyni semmit. De ha a történet nem tetszik, akkor azért majd az ajánlókat olvasd el, ott kicsit elszállt az agyam. :)

Annyira nem rossz az, csak valóban nem olyan kiemelkedő, mint az előtte vagy utána lévők. De azért ez senki kedvét ne vegye el az olvasástól!!!  ;)

--- Idézet vége ---

Természetesen még így is el fogom olvasni( az egészet), mert azért eléggé más élményt nyújt a drága anyanyelvünkön való olvasás, mint az angol. :D

Farek:

--- Idézetet írta: uhrindam - 2014. Szeptember 19., 20:47:32 ---A The Fix is On storyval térnek vissza az eredeti angyalok, vagy esetleg egy kicsit későbbivel? :) Azért kérdezem, mert én ezt elolvastam angolul, és nagyon lapos történet volt(szerintem).

--- Idézet vége ---
Akkor sajnos el kell, hogy keserítselek egy kicsit, mert azzal. Nem akarok most már igazán kihagyni semmit. De ha a történet nem tetszik, akkor azért majd az ajánlókat olvasd el, ott kicsit elszállt az agyam. :)

Annyira nem rossz az, csak valóban nem olyan kiemelkedő, mint az előtte vagy utána lévők. De azért ez senki kedvét ne vegye el az olvasástól!!!  ;)

uhrindam:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Szeptember 16., 09:33:51 ---Szívesen! Remélem, tetszett ez a kis kitérő, amíg az Angyalok megharcolták a maguk harcát Olümposzon. Ahogy a hírben is írtam, a következő hónaptól visszatérnek :)

--- Idézet vége ---

A The Fix is On storyval térnek vissza az eredeti angyalok, vagy esetleg egy kicsit későbbivel? :) Azért kérdezem, mert én ezt elolvastam angolul, és nagyon lapos történet volt(szerintem).

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Szeptember 17., 07:16:02 ---Na persze,az Amerika Kapitányos történetben magától érthetően túlél a fiú egy ilyen támadást.Szerintem ütősebb lett volna a sztori,ha a kis szemtanú nem éli túl... :badteeth:

--- Idézet vége ---
Igen, ez nekem is szemet szúrt, de akkor nyilván nem tudták volna elmondani azt, amit szerettek volna.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése