HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyala vagyok 5.részét,Farek,Peter P. ! :worship: :worship:
Na persze,az Amerika Kapitányos történetben magától érthetően túlél a fiú egy ilyen támadást.Szerintem ütősebb lett volna a sztori,ha a kis szemtanú nem éli túl... :badteeth:
A Hangya elbeszélésében nem értettem,hogy lehet ilyen naiv,hogy azt hitte észrevétlen maradhat ennyi kiváló érzékszervvel megáldott Angyal között? :hehe:
Thor és az ő isteni jelenése. :cool:
turkia:
Hangya sztorija tetszett, bár tényleg kicsit megalázó volt szegénynek, sajnáltam. :rolleyes:
A Kapitány története érthető okoból annyira nem nyűgözött le.
Thor pedig jó, mint mindig.
Farek:
Szívesen! Remélem, tetszett ez a kis kitérő, amíg az Angyalok megharcolták a maguk harcát Olümposzon. Ahogy a hírben is írtam, a következő hónaptól visszatérnek :)
Blue S:
A BA vagyok 05.
Amerika Kapitány: a történet elég kiszámítható, de nem ez volt a lényeg, hanem a mögötte rejtőző mondanivaló. A rajzok is tetszettek. Azért a srác valamilyen sérülést bekaphatott volna, elvégre egy robbanás szele dobta hátrébb. Bár volt szegénynek elég egyéb baja.
Hangya: ebben a sztoriban Higanyszál kiselőadása volt a legjobb. Ahogy felvázolja Hangyának, hogy mennyien észlelhették az egyszerre mulatságos és megalázó egyben.
Ifjú Angyalok: heh, a jó öreg villámisten. Egyszerre tréfál, de egyúttal tanít is.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Szeptember 10., 09:12:49 ---Azért az hihetetlen,hogy egy beteg elmén múlt a hőseink diadala. :badteeth:
--- Idézet vége ---
Látod, milyen jó a bolond a háznál? ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése