HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (232/1091) > >>

pavel:
Óriási tisztelettel köszönöm az elmúlt 10 évet.
Sok-sok kitartást kívánok az elkövetkező évek Bosszú Angyalai képregényeihez.

garrido:
Komoly ellenállást tanusítottak az angyalok a 3 makrobot ellen..  :headscratch: :headscratch:

Farek:

--- Idézetet írta: turkia - 2014. Szeptember 23., 11:56:50 ---Már 10 éve lenne?

A konkrét füzet kapcsán meg nem semmi, hogy az egyik robot egy téglával vágja fejen Skarlát Boszorkányékat!  Még egy parasztlengős is elment volna. :lol:

--- Idézet vége ---
Bizony, már 10 éve. Hej, régi szép idők. Az emberek (én is) még használtak utcai nyilvános telefonokat, sehol nem volt a 3D mozi, és talgaby éppen kiköpte a cumit!  ;D
Remélem, a folytatás is tetszeni fog. Ami ma délután érkezik. és szombatig naponta kettő.

A tégla használattal meg mi bajod? Klasszikus történet, klasszikus fegyverekkel. Akkor még nem kellett mindent pusztító dezintegráló sugár, elég volt egy jó kis tarkón verés :)

keildavid:
Csatlakozom az előttem hozzászólóhoz.
Nekem is tetszett a bevezető. Nem semmi, hogy mi mindenféle Bosszú Angyalai képregények kerültek ki a HZs-ra(igaz, ezt már hangsúlyoztam).
És az is érdekes, hogy mennyi tagok közreműködtek beíróként. Szép közös projekt.
A fejléc is tetszik. Látom, hogy összesen hétféle van.
Meg az évkép is jó, amelyben rá van írva az évszám(2004-2014).
Nem is gondoltam, hogy ilyen is látni fogok. Hogy oly sok éve van BA képregény itt a HálóZsákon. Mivel én csak 2008-2009. környékén találtam erre az oldalra.

turkia:
Köszi a legújabb számot! Már 10 éve lenne?
Különösen tetszett az a bevezető az elején, Farek! Aranyos kis visszaemlékezés, amiből jobban megismerhetjük, hogy hogyan is kezdődött ez a tevékenység egy tag szempontjából.
Anno én az egyetemen, Miskolcon találtam rá az oldalra a "képregények-online", vagy valami hasonló szókapcsolat keresése folytán.  :)
Az egyik első képregény, amit elolvastam, egy Jason füzet volt. Ez kb 2005-ben lehetett. Rengeteg kellemes percet szerzett nekem az oldal és remélem, hogy még nagyon sokáig fogtok magatokban erőt érezni a folytatáshoz!  :worship:

A konkrét füzet kapcsán meg nem semmi, hogy az egyik robot egy téglával vágja fejen Skarlát Boszorkányékat!  Még egy parasztlengős is elment volna. :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése