HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Szeptember 24., 20:38:47 ---Azért ezt megtudnám szokni. Nem kell visszaolvasni a pár hónappal korábban honosított füzeteket, hiszen alig pár órája történt, hogy megismertük az angyalok legutóbbi kalandját.
--- Idézet vége ---
Azt gondolom. :)
Az, hogy nem lehet mindenki zseni, érthető, de hogy ennyire idióták legyenek, az már nem annyira. :badteeth:
turkia: halványan még nekem is rémlik. De nem meglepő, hogy csak halványa, csoda, hogy még egyáltalán emlékszem bármire is :D
turkia:
Talgaby, emlékszel a hozzászólásomra? Jézus, pedig kicsit több, mint öt éve volt! Akkor kerültem el Pestre és a munkahelyen írtam. Mint most. ;D
Blue S:
BA Vol1 131.
Azért ezt megtudnám szokni. Nem kell visszaolvasni a pár hónappal korábban honosított füzeteket, hiszen alig pár órája történt, hogy megismertük az angyalok legutóbbi kalandját.
Kapi vagyis Nomád visszatérése jó kis kedvcsináló volt a saját sorozatához, szerintem más céljuk nem is volt az alkotóknak vele.
Kang néha már úgy viselkedik, mint egy eszelős, de a történet végén bebizonyítja, hogy ravasz stratéga akivel számolni kell. Bár szerintem Immortusszal az oldalán erősebb lenne, de aki nem szereti, ha csak egy hadúr, hanem egyből király akar lenni...
Egy apró visszatérés a 130. számhoz: nekem ez a rész is tetszett, csak elámultam azon, hogy egyes szuperbűnözők milyen idióta döntéseket tudnak hozni. Persze, ez is érthető, hiszen ha minden gazember Reed Richards szintű IQ-val rendelhezne, akkor sosem kapnák el őket. :cool:
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
Jön az új generáció. Itt az A-Next. :)
talgaby:
Az már akkor megérintett, amikor olvastam, hogy jövőre egy olyan kölyök érkezik az F1-be, akinek én még bőven néztem az apja futamait.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése