HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Hm, téged is megérintett az idő múlásának szele, eh? ;)
talgaby:
Fura, emlékszem arra a hsz-re. Már öt éve lenne?
Farek:
Másrészt nagyon is témába vág, hiszen a BA első HálóZsákos megjelenését ünnepeljük, ez meg a te első fórumos megjelenésed :)
Az általad is említett időkavarások miatt Kanggel vagy nagyon jó, vagy ótvar rossz történeteket lehet írni.
És igen, Bajvívó és Sólyomszem élték a cirkuszosok szabad életét, mígnem... de inkább olvasd el a 19-20-as részeket itt az oldalon :)
turkia:
Azért ez a Bajvívó is egy kemény figura a kis don Diego bajuszkájával! :D Sólyomszemmel régen vándorcirkuszban (?!) dolgoztak? :badteeth:
Szeretem Kangot, a történetei mindig valami csavarral, vagy időhurokkal végződnek.
Amúgy a tegnapi BA előszó egyfajta nosztalgikust érzést indított el bennem és előkerestem a (tudomásom szerint) legelső hozzászólásomat, ami több, mint 5 éve született. Nézzétek el nekem, nem vág nagyon a témába, de bemásolom ide egy részét:
"Előszöris üdvözletem küldöm mindenkinek, mivel új fórumozó vagyok. Nagyon jó, hogy van egy hely, ahol az ember nyugodtan beszélhet képregényekről anélkül, hogy totál idiótának néznék. "
:lol:
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Szeptember 24., 11:50:58 ---Ha jól belegondolunk, akkor a Titáni Trió volt az első olyan csapat, mint később a Mennydörgők. Az mindenesetre biztos, hogy elég könnyű átverni őket, még hiányzik a bűnüldöző rutin a hármasból. Fel sem tűnt nekik, hogy a Szabdaló csak úgy rohangált a nyílt utcán egy borotvaéles öltözetben? Ami Szabdalót illeti ő is a sor végén állt mikor az észt osztogatták: ahelyett, hogy a ruháját levéve elvegyült volna a tömegben kirobbantott egy verekedést.
A csuklyás alak vajon az Angyalok egyik szövetségese vagy csak a Dinamó haragosa?
--- Idézet vége ---
Most erre mit mondjak? Nem állítanám, hogy ez a füzet a történet csúcspontja. ;D
A csuklyás alak hamarosan felfedi magát. Igazából egyik sem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése