HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Blue S:
--- Idézetet írta: Farek - 2014. Szeptember 26., 15:28:26 ---És mit szóltál a kreek és skrullok ellenségeskedéseinek alapját bemutató történethez?
--- Idézet vége ---
Erről már egy dokumentációban olvastam, de ilyen közeli képeket csak most láttam először a viszály kialakulásáról. Mikor még semmit sem tudtam a két faj közötti harc kialakulásának okairól, akkor a kreeket választottam szimpatikusabb félnek, mivel külsőre emberszerűbbnek tűnnek. A skrullok nagyon ellenszenvesnek látszottak a kinézetükkel és beszivárgásra alkalmas képességükkel.
A háttértörténet megismerése annyiban változtatta meg a véleményem, hogy most már egyformán rühellem mindkettőt. A kreek még nagyobb bűnösök, mint a skrullok, hiszen nem csak kirobbantottak egy csillagközi viszályt, hanem még szegény cotatikat is kiirtották. Ők lettek ennek a háborúnak a legnagyobb vesztesei.
Farek:
Az Óriás méretű számok 2-4. részei ezt a történetet pótolták ki, az 1. rész egy különálló történet volt (talán), az 5-ösben meg újranyomták az 1. évszámot.
Zémó tényleg nevetséges volt, mint egy síró-picsogó kisbaba.
A szinkrobot elejtése igen jó kérdés, soha nem gondolkodtam el rajta. Bár igazából csak egyikük fogja, a többiek csak úgy ott vannak. Ha nagyon meg akarnám ideologizálni, akkor azt mondanám, hogy a bot egyfajta időbuborékot von az Angyalok közé, szóval akkor van gáz, ha valaki abból kerül ki.
Sólyomszem komoly jellemfejlődésen ment keresztül az évek folyamán, és ez tényleg az ilyen régi történetek újraolvasásakor jön elő igazán.
És mit szóltál a kreek és skrullok ellenségeskedéseinek alapját bemutató történethez?
Blue S:
Óriás BA Vol1 3.
Ez a kiadvány tulajdonképpen egy harminc oldalas füzet, amelynek számai a fő sorozatban játszódó cselekmény kiegészítései-befejezései? Megnéztem a Marvel oldalán, csak öt részes.
Kang ismét vereséget szenvedett, de ez már előre borítékolható volt a 132. részben látottak alapján. A végére teljesen széthullott a légiója, csak Energikon állt ki mellette az Angyalokkal szemben.
Zémó hisztije volt a legjobb. Szerintem Immortus azért választotta ezt a kivégzési módot, mert már fájt tőle a feje. :lol:
BA Vol1 133.
Kiderült a csuklyás alak kiléte, bár mikor az előző füzetben a rendőrség közölte, hogy megszökött a börtönből, már sejteni lehetett, hogy Mérleg van a köpeny alatt.
Immortus igazán hálás figura. Ritkán találkoznak ilyen emberekkel az angyalok. Ez az utazás nagy segítséget jelent nekik. Amúgy mi történne, ha elejtenék a szinkrobotot? Visszakerülnének a saját idejükbe vagy ott ragadnának a múltban?
Sólyomszem a vicces beszólásaival lassan Mantis agyára megy, szinte látszik rajta, hogy nem érdekli az egész. Bezzeg pár év múlva, mikor már éretten gondolkodva egy saját csapatot vezet! Hihetetlen, hogy mekkora változáson esett át a karaktere az évek során.
Köszönet a honosításért! :worship:
Blue S:
BA Vol1 132.
Kang gyorsan elvesztette az előnyét. A csapata egyáltalán nem egységes, ráadásul van egy dezertőrük is. Az angyalok egyik legnagyobb erőssége viszont pont az egység. Bár még nem gyűltek össze az útvesztőben, de Vasember áldozata talán nem volt hiábavaló.
Zémó báró csicska viselkedése engem is meglepett, nem csak a kalóz-zombit.
A csuklyás alak ismét villant, bár továbbra sem derült ki kicsoda. Az viszont már biztos, hogy köze van a Bajvívó szellem megjelenéséhez.
Egy apró észrevétel: a 13. oldalon nincs felcserélve egy bubi? Az első panelre gondolok.
Köszönet a honosításért! :worship:
turkia:
Ez jólesik, hogy így emlékeztek rá. Bár eddig is tudtam, hogy ezen az oldalon a hozzászólások nem a Holdba csapódott rakéták. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése