HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (227/1091) > >>

turkia:
Köszi a legújabb részt!
Egyébként Ultron meglepően emberi. Azt néztem, hogy ha valaki segít neki, nem feltétlenül lép fel támadólag. Elég jó figura.
Zémó apja kicsit csalódás volt, "lemegy kutyába", meg elkezd alkudozni. :-\

KiD:
Hú, átrágtam magam ezen a hosszú füzéren.

Először is boldog születésnapot, szép munka mindenkitől, aki valaha részt vett benne! :) Külön köszönet Fareknek!

Másodszor, szerintem a felét elfelejtettem a végéig,a miről akartam írni, de azért tessék véletlenszerű sorrendben:

1. Amerika Kapitány új ruhája... hát... nos...
2. Mondjuk az is tetszik, amikor Vietnámban hírt kap, hogy látták az ellenségeit Los Angelesben vagy hol, és abban a pillanatban lelép (ráadásul gyalog), pedig 1. nem valószínű, hogy ne várhatna még az indulása pár percet/órát, figyelembe véve, hogy 2. vagy fél napig fog tartani az útja oda (Concorddal) és 3. a kérdéses fickók valószínűleg már rég nem lesznek ott.
3. De talán ez mind semmi ahhoz képest, hogy ha jól sejtem, a haverjai a nagy mosolygás közepette csak azt felejtették el megemlíteni neki, hogy most temették el Bajvívót. Aki elég szerethető volt ebben a pár részben.
4. A Kang elleni első két csata nagyon jó volt, a harmadik már erőltetettebb, ha  már ennyi alakot feltámasztott, igazán feltámaszthatott volna még párat.
5. Immortus hirtelen jó lett? Ez elég gyorsan ment.
6. Mantis tök jófej. :)
7. Wanda sajnos nem. :( Pedig csípem.
8. A Kreeket megutáltam. Mondjuk túl szimpatikusak eddig sem voltak.
9. Ez a Mantis, házasodj össze egy fával csak engem emlékeztet az Avengers 200-ra?

Blue S:
BA Vol1 135.

Ultron nagyon kemény volt most is, szinte pillanatok alatt elintézte a Vízió testébe zárt Fáklya öntudattal rendelkező androidot. Azért az öreg Horton még utoljára összeszedte magát és nagyot alkotott.

A kreek semmit nem bíztak a véletlenre, két kislányt is elraboltak. Azt hittem, hogy Holdsárkánynak nagyobb szerep jut majd a történetben. Szegényt előbb Wanda elverte, majd kiderült, hogy nem ő nyerte a kiválasztottak csatáját, hanem Mantis. Hm, végül is Heathernek nem tetszett volna az a házasság, mivel ő amúgy is leszbikus. Lehet, hogy igazából ezért bukott el?  :lol:

Óriás méretű BA 04.

Elérkezett a maraton vége és fény derült Wanda különös viselkedésének okára is.
Vízió nagyon okosan rájött, hogy Dormamu blöfföl. Nekem is gyanús volt, ahogy próbálta meggyőzni az androidot, hogy az menjen el harc nélkül.
Kang tényleg nem képes feladni, de ezzel is csal azt bizonyította, hogy igazi ellenfél. Sikerült is átvernie az angyalokat, akik szerencséjére Immortus egy ügyes bűvésztrükkel átverte korábbi önmagát.

Valamikor nincs tervbe véve a sorozat első része?

Ja, és majd elfelejtettem: 26. oldal 1. és 2. panel, Thor végig hosszú nadrágban van, de az elsőn sortban feszít. No prize!  :nezze:

A dokumentáció nagyon érdekes és részletes volt. Kang számtalan alkalommal szerepelt már a Marvel Univerzumban, igazi örökös visszatérő ellenség. Csoda, hogy még képes számon tartani, hogy melyik idővonalon mi a helyzet.   

Köszönet a honosításért!  :worship:

Blue S:
BA Vol1 134.

Bár Sólyomszem figyelmezteti Vasembert, de azért nem tudta megállni, hogy ne süssön el egy beszólást.  ;)
Örülök, hogy a cotatik faja fennmaradt, szimpatikusak eddig. A Legfelsőbb Intelligencia a nagy eszéhez képest elég ostoba, ha nem veszi észre a másik kree csoportban a lehetőséget. Talán jobb is így a galaxis lakóinak. A 124. egyszer magyarul is szívesen olvasnám.

Vízió eredettörténete is a végéhez közeledik. Itt jóval több volt a visszautalás a többi sorozatra.
A két Fáklya összecsapása kemény volt. Az Alkotó mennyit tudja fényezni magát... 

A következő részben érkezik Ultron. Nagyon szeretem olvasni azokat a történeteket amikben szerepel.

Köszönet a honosításért!  :worship:

talgaby:
Sőt, igazából a kree-k háborús törekvései miatt lettek a skrullok olyanok, amilyeneknek ismerjük őket. Addig csak simán kapzsi, de békés kereskedők voltak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése