HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Ezért az értékelésért és hozzászólásért is köszönet!.
Nagyjából egyet is értek mindegyikkel véleményeddel, ahogy korábban én is fejtegettem..
Hogy Foton miért nem kapta meg egyből ezt a nevet? Gondolom, az akkori szerkesztő/ötletgazda miatt :)
Egyébként meg, ha a képregényes világban akarok maradni, akkor valószínűleg azért, mert - ahogy azt magyarul is olvashattuk - ő szeretett volna előlépni kapitányi posztba a parti őrségnél, de mindig kigolyózták. És amikor LeClare professzor a hajón, amivel mentek a Roxxon toronyra lekapitányozta, akkor ez neki jól esett. ÉS elég csodás képességei vannak.
Asys:
Köszönöm a két Annual-t is! :worship: :worship:
Az előző story-ban egymás mellett, most egymás ellen harcolt a két csapat! :bravo:
Nagy potenciál rejlik ezekben a történetekben, de a megvalósítás már más tészta... :whistle:
Az alkotók képzelete egy idő után nagyon el tud kalandozni, itt már voltak azért túlzások...
A túl sok karakter a story minőségének a rovására megy, szerintem! :rolleyes:
Az Angyalok elfogása, bebörtönzése, kiszabadulása és nevük tisztára mosása elejétől a végéig lekötött; itt viszont már elég sokszor fogtam a fejemet! :omg:
1. Vasember - Foton (miért nem kapta meg már az elején ezt a nevet?): emlékeztek az Avengers vs. X-Men story-ra? Ott Monica simán túltöltötte a két orosz páncélos ,,öltözetét''! Nyilván Vasemberé komolyabb, ill. modernebb, de akkor is... Bírom Vasembert (is), de itt Fotonra fogadtam volna! Nyilván Tony népszerűbb, ez nem kérdés! Mindenesetre érdekes volt, hogy most kiütötte azt a társát, akit régebben (Pókemberrel) megmentett! ;)
2. Amerika Kapitány - Seregély: volt aki a Kapitány ellen fogadott? :badteeth:
3. Hank Pym - Darázs: Darázs nem vette túl komolyan az exét, rá is faragott erre! :brow:
Ravasz volt most a biokémikus!
4. Thor - Energikon: valahonnan ismerős nekem ez a párosítás, annyi a különbség, hogy most Simon él! ;D
Teljesen hihető harc volt! ;)
5. Holdlovag - Fekete Lovag: 50 - 50 %! :rolleyes:
Szintén jó csata volt! :bravo:
6. Sólyomszem - Amazon: megnéztem volna azért ezt a párost egy 40 négyzetméteres, zárt helyen... :badteeth:
Persze Clint vezető, most nem kaphatott ki... :rolleyes:
7. Druid - Tigra: két, szinte mindenben különböző karakter...
Ha az utolsó két harc nincs, akkor azt mondom, hogy oké! :badteeth:
A második rész meg már nagyon durva...
Dendytv:
Farek Köszi szépen :worship:
turkia:
A jelmez valóban ütős, de én Tigra után már semmin sem lepődöm meg. De komolyan! Egy csíkos sárga nő fekete kisgatyában?! Mondjuk a múltkori még mindig fáj, amikor Tigriscápa ruháját megvágták (pont Tigra asszem) és kiderült, hogy vizestömlő van benne... ott meghalt bennem valami. :cool:
Farek:
Kezdd az elején.
http://halozsak.hu/116-kepregenyeink/avengers/avengers-v1/168-avengers-v1-001
Vigyázz, ez még erősen ezüstkori. Ha nem jön be az ennyire régi akkor ugorhatsz, ha megnézed, a sorozatban is vannak nagyobb lyukak, ugrások.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése