HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (221/1091) > >>

Dendytv:
Lenne egy kérdésem most kezdenék bele szívesen a Bosszú Angyaliba de melyikkel kezdjem el pls linket  ;D

Farek:
Köszönöm a velős értékelést. Mindig öröm, amikor visszajelzést kapok a képregényekről.
Hadd válaszoljak én is a kérdéseidre:

--- Idézetet írta: Asys - 2014. Október 27., 12:29:00 ---Két kérdés: 1. Rama-Tut nem találkozott össze soha Apokalipszissel? 2. A limbó ura nem Belasco volt, vagy ez másik limbó, amit Immortus ural?  :headscratch:

Egy darabig Kvazárt is egy cotati segítette, nem?

--- Idézet vége ---
1. A Rise of Apocalypse mini az ő utólagos eredettörténetét meséli el, és ott retconban beletettek egy olyan csavart, hogy a kis Api Rama uralma alatt nőtt fel, és igazából nem is, vagy nem teljesen az F4 zavarta el Ramát az ősi Egyiptomból, hanem neki, az ő vezette lázadásnak is köze volt hozzá.
2. Az egy másik Limbó. Ez az idő limbója. Meg talán Fenyő Mikié. :)
A Kvazáros kérdésre nem tudom a választ.  :nemtudom:

Asys:
Elolvastam az Égi Madonna című klasszikus story-t és az a helyzet, hogy nagyon tetszett!  :rolleyes:

1. Avengers vol. 129.: tényleg nem túl egységes a team, Amerika Kapitány nélkül kicsit szétszórtnak tűnik nekem a csapat!  :m-cap:
Pedig olyan nagyágyúk tagok most, mint három nagy kedvencem, Vízió, Thor és Vasember!  :brow:
Nagy hiba volt lebecsülni Bajvívót! (Mindig Zorró jut róla eszembe, ne kérdezzétek, hogy miért!)  ;D
Fekete Lovag és Sólyomszem már nem egyszer bebizonyította, hogy az istenek, mutánsok és androidok mellett az ellenfeleknek oda kell figyelniük a halandó (ember) hősökre is!  ;)

2. Óriás méretű Bosszú Angyalai 2.: Sólyomszem visszatér, ismét!  ;D
Rama-Tut nagyot változott az F4-es akciója óta!   :blink:
Mantis-t szerettem a modern GotG képregényekben, itt most kissé ellenszenves! Rendkívül idegesítő a beszéde (Thor-é muzsika hozzá képest), szegény Bajvívóból hülyét csinál, Víziót pedig megpróbálja elcsábítani...  :dry:
Nem éppen hőshöz illő magatartás...

3. Avengers vol. 1. 130.: Bajvívó hősként halt meg, ez nem kérdés! Szabdalóról nekem Zúzó jutott az eszembe!  :brow:
Fura volt, ahogy Thor elkezdte csépelni Vasembert a Titáni trió előtt!  :-\

4. Avengers vol. 1. 131.: Kang legnagyobb ellenfele önmaga!  :brow:
Nem értem, ő az idő ura, miért ilyen türelmetlen (=idegbeteg)?  :badteeth:

5. Avengers vol. 1. 132.: először kicsit szedett-vedettnek tűnt nekem Kang Légiója, ehhez képest...
Két kérdés: 1. Rama-Tut nem találkozott össze soha Apokalipszissel? 2. A limbó ura nem Belasco volt, vagy ez másik limbó, amit Immortus ural?  :headscratch:

6. Óriás méretű Bosszú Angyalai 3.: Thor, mint általában, most is nagyon cool!  :pogo:
Kang rosszul választott embereket... Frankenstein teremtménye most nagyon szimpatikus volt!

7. Avengers vol. 1. 133.: Agatha Harkness mindig is gyanús volt nekem!  :dry:
Vízió és Mantis eredetét elolvasni nagy élmény volt!  :worship:
Eleinte elég normálisak voltak (viszonylag) a skrullok; nem csodálom, hogy később bevadultak!  :brow:

8. Avengers vol. 1. 134.-135., Óriás méretű Bosszú Angyalai 4.: ettől a dupla esküvőtől én is lementem hídba...  :hehe:
Egy darabig Kvazárt is egy cotati segítette, nem?
,,Baleset érte Heather szüleit!'' Ez elég finom megfogalmazás volt!  :rolleyes:
Dormammu mekkora kamugép volt itt!  :hehe:

Farek:

--- Idézet ---Konkrétan sokkolt.  :blink: Máig nem tértem magamhoz.
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---Sólyomszem pánikba esése, majd Kapi erre adott válaszreakciója  - vagyis pofonja - a füzet csúcspontja szerintem, ezt nagyon eltalálta az író, de az íjász csele, valamint a pajzshordozó gondolkodásmódja is nagyon el van találva. Kapi mindvégig úgy hiszi, hogy Clint megőrült és már készíti is a vésztervet, hogy lerohanja az elkalandozó Nagymestert.
--- Idézet vége ---
Abszolút egyetértek. A karakterek ismeretében ez a leghitelesebb jelenet ez egész történetben.

--- Idézet ---A pánok (vagy szatírok) kiütése után Árész hová tűnt, tudtommal teleportálni nem tud
--- Idézet vége ---
Nem tudom, lehet, hogy teleportálni nem, de bármikor visszatérhet Olümposzra, az isteni otthonába.
Sólyomszem jelmezére pedig tényleg nincsenek szavak.  :omg:

Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 98. - at!  :worship:

Elég nehezen ismertem fel Árész-t...  :rolleyes: Van olyan történet, ahol összefog Lokival?
A pánok (vagy szatírok) kiütése után Árész hová tűnt, tudtommal teleportálni nem tud; az Angyalok meg nem is keresik, hanem elkezdenek kedélyesen beszélgetni egymással... (A kor bája, tudom. A másik kedvencem, amikor a hősök nem csak átélik a történéseket, de brazil szappanopera-szereplőként folyamatosan tudósítanak is róluk!)  :badteeth:

Sólyomszem tényleg örökös, nagy visszatérő; főleg ebben az érában!  ;)
A ruhája nagyon gáz, vérciki... Magasan veri Darázs és Energikon legrosszabb gönceit is! Biztos nagyon meleg nyár volt akkor...  :hehe: Lehet, hogy Herkules adta neki ezt a ,,ruhát''?  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése