HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (219/1091) > >>

Farek:
Dendytv: Örülök, hogy itt vagy és belekezdtél. Remélem, nem okoz a történet a továbbiakban sem csalódást. (Bár beismerem, nem minden rész annyira jó)
Nyugodtan írd meg a véleményedet vagy a neked tetsző dolgokat bármelyik képregényről, szívesen kibeszélem őket. Hiszen attól, hogy egy képregény már régen kikerült, neked vagy bármely más új olvasónak még új és ezért soha nem túl késő beszélni róla.

--- Idézetet írta: Asys - 2014. Október 30., 10:19:27 ---Kicsit soknak éreztem ezt a rengeteg idővonalat, de így a végére valami eszméletlenül fantasztikus lett, ahogy az alkotók összekapcsolták őket!  :brow:
...Ez pedig, hogy Clint készítette el Holdlovag fegyvereit a múltban; na, itt dobtam egy hátast!  :blink:
...Seregély nagyon kemény volt, nem bocsátott meg a fickónak! Ennek még biztos lesz folytatása, következménye!  :whistle:
...Bírom Holdlovagot, nem gondoltam volna, hogy a hasadt tudat (személyiségzavar?) előny is lehet!  :rolleyes: Így legyőzni egy ellenfelet, fenomenális!  ;)

--- Idézet vége ---
Igen, egy kicsit sok volt már az idővonal és egy része elég erőltetett. Nyilván annyi kellet, ahányadik résznél éppen jártak, de ez a végére már idegesített. Szerencsére jól zárták le őket.
Holdlovag fegyverein annak idején én is nagyon megdöbbentem. Szerintem jó ötlet.
Seregély tettének bizony lesznek még következményei. Nem is akármilyenek...
És soha nem tudhatod, mikor jön jól egy kis agybaj!  :brow:

Dendytv:
Most kezdtem el a Bosszú Angyalai-t és nagyon jó/nagyon tetszik.Ezt olvasom most meg a Csodálatos Pókember-t (Nem az Amasing Spider-mant) és eddig ez nagyon be jön remélem hozza majd továbbra is ezt a színvonalat :)

Asys:
Köszönöm a West Coast Avengers vol. 2. 22. - 24.-t!  :worship: :worship: :worship:

Kicsit soknak éreztem ezt a rengeteg idővonalat, de így a végére valami eszméletlenül fantasztikus lett, ahogy az alkotók összekapcsolták őket!  :brow:
Az F4 és Strange doki vendégszereplése remek volt, sokat dobtak az amúgy sem gyenge színvonalon!  :bravo:
Ez pedig, hogy Clint készítette el Holdlovag fegyvereit a múltban; na, itt dobtam egy hátast!  :blink:

Dominus, hogy leszólta Lucifert!  :badteeth:
Ez a Kaktusz, mint ellenfél, nagyon komoly...  ;D
Seregély nagyon kemény volt, nem bocsátott meg a fickónak! Ennek még biztos lesz folytatása, következménye!  :whistle:
Energikon pedig továbbra is bicskanyitogatóan viselkedik!  :-\
Bírom Holdlovagot, nem gondoltam volna, hogy a hasadt tudat (személyiségzavar?) előny is lehet!  :rolleyes:
Így legyőzni egy ellenfelet, fenomenális!  ;)

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Október 29., 08:26:35 ---Azért jót röhögtem a végén.Sólyomszem múltja mentette meg az univerzumot! :hehe:

--- Idézet vége ---
Sólyomszem rulez! :)

SithLord:
Üdv! Köszi a  Bosszú Angyalai 16. évszámát,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Izgalmas történet volt és kifejezetten tetszett,hogy ebben a részben meghalhattak a hősök is.De a végén a Nagymester egy ilyen banális bakin bukjon el... :badteeth: Azért jót röhögtem a végén.Sólyomszem múltja mentette meg az univerzumot! :hehe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése