HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Tudod, turkia, igazából csak az írók és szerkesztők hangulatán múlik, hogy ki nyom le kit :)
De ja, jó volt végre látni, hogy egy kicsit bucira verik a fiúkat. Nem árt nekik a tapasztalat, hogy aztán annál erősebben támadjanak vissza.
Megmondom őszintén, a ki-kicsoda kérdésre most nem tudom a választ. Lehet, hogy igazad van, lehet, hogy eredetiben tévedtek, lehet, hogy én a fordításkor :badteeth: De ha igazad van, kapsz egy no-prize-t. :hehe:
Na, igen, a következő rész... ott mindenki felvonul, akinek ott a helye és elég jó kis csaták lesznek!
turkia:
Kratos és Bia nagyon állat! Üdítő, hogy egy karakter olyan erős, hogy lenyomhatja Thor-t, vagy Vasembert.
Kratos a kardos és Bia a buzogányos, ugye? Mert a szökés előtt a kardos (aki elvileg Kratos) hívja a másikat (elvileg Bia-t) Kratos-nak.
Az is jó volt, hogy Amerika Kapitány végre elejt egy reális mondatot, miszerint ha eltalálja az ütés, aminek már a szelét is megérzi, biztosan vége.
Előbb utánanéztem, a marvel.wikia szerint Kratos legalább 50-es erőkategória, bár aki ilyen könnyen lenyomja Thor-t (jó, az mondjuk pont Bia volt) , az ettől JÓVAL erősebb.
Igazából mindegy is, mert a következő számban szinte biztos, hogy porig alázzák szerencsétleneket. Nagyon várom a 100. számot, köszi érte Farek! :worship:
Farek:
Vasálarcosok! :D Jó név. ;)
Vízió pro és kontra: ő is furán viselkedett, aztán meg a többiek is elég kurtán-furcsán reagáltak. 1-1 :)
--- Idézet ---Az íjásznak inkább azon kellene agyalnia, hogy miért nem cserélt még ruhát, pf... :badteeth:
--- Idézet vége ---
:lol: :lol: :lol:
Kapi feje tényleg érdekes, de igazság szerint szinte mindenkié. Szerintem a rajzok a legtöbb helyen, főlek az arcok terén elég gyengék. Ami nem is lenne baj, ha legalább a történet jóval acélosabb lenne :badteeth: De azért már alakul... :hehe:
Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 99.-et! :worship:
Kemények ezek a ,,vasálarcosok''! :blink:
Meglepő volt, hogy Thor nem tudta elintézni őket... :dry:
Szegény Vízió, úgy bánnak vele, mintha kisgyerek lenne; pedig Jarvis igazat szólt, ő az egyik legemberibb karakter! ;)
Túlzásnak éreztem Sólyomszem (jó, tudom, szerelmes ő is, Csalogány még sehol, Póknő pláne) reakcióját, ahogy a többiekét is; megbüntetni, miért (szuperhőscsapat ez vagy óvoda?), mert védte egy eszméletlen társát? Az egyik vasálarcos rálép, aztán ottmarad, erre nem gondoltak??? :rolleyes:
Az íjásznak inkább azon kellene agyalnia, hogy miért nem cserélt még ruhát, pf... :badteeth:
Az utolsó kép priceless, Amerika Kapitány milyen fejet vág??? :hehe:
Az a tipikus, ,,Mifan, megyünk a görög istenek ellen, normálisak vagytok?'' nézés! ;D
Dendytv:
Köszönöm a Pozitív visszajelzést :) ja és "Soha sem tudhatod meg Asgardi soha sem tudhatod meg..."
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése