HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (207/1091) > >>

Farek:
Miért, nagyon gáz jelmez volt?

turkia:
Ez a helycsere mindenkinek feltűnt!  :nemtudom: Utólag ötlötték ki a cserét, ez tuti. Logikus ez a tettetés, de legalábbis a leghihetőbb. Apropó, Ostrom. Az RB tagjai a fosztogatás közben megtalálják a Sündisznó jelmezét, Cölöpverő, vagy valaki még fel is hördül. Egy képen mutatják, azon nagyon látványos, a közelmúltban viszont utánanéztem. Háát...jót tett annak a jelmeznek, hogy csak homályosan mutatták, mert a képzelet ereje azért feljavította...

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. December 21., 18:49:06 ---Az eredeti Szerelő volt a tartályban. Szerintem az Adaptoid addigra már átvette a Szerelő helyét és csak tetette, hogy 1 ütéstől kifeküdt. Tudta, hogy a börtönből sokkal hamarabb megszökhet, mint az Angyalok ellentámadása alatt álló kúriából.

--- Idézet vége ---
Éppen azt akartam mondani, hogy kicsit tényleg furának tűnik ez a váltás, de erre jöttél te, Blue S és előálltál egy hihető magyarázattal :) Köszönöm.  :worship:

Asys: Namorról biztos nem hallottak még vidéken, ahol kevés a kapcsolat az óceánnal  ;D
Andyt meg ne bántsd, biztos neked sem esne jól, ha Amazon hirtelen hónaljon verne  :hehe:

Blue S:

--- Idézetet írta: Asys - 2014. December 21., 10:42:18 ---A Szerelőt a Hangya (Scott Lang) ütötte ki egyetlen ökölcsapással az Ostrom végén! Na most, ha az már az Adaptoid volt, miért feküdt ki egyetlen ütéstől? Márpedig ő volt, mert a börtönből elvileg már az Adaptoid szökött meg, nem? Apropó, hol van az eredeti Szerelő?  :nemtudom:

--- Idézet vége ---

Az eredeti Szerelő volt a tartályban. Szerintem az Adaptoid addigra már átvette a Szerelő helyét és csak tetette, hogy 1 ütéstől kifeküdt. Tudta, hogy a börtönből sokkal hamarabb megszökhet, mint az Angyalok ellentámadása alatt álló kúriából.

Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 287. -et!  :worship:

Nekem sem világos ez a Szerelő - Adaptoid csere...  :headscratch:
A Szerelőt a Hangya (Scott Lang) ütötte ki egyetlen ökölcsapással az Ostrom végén! Na most, ha az már az Adaptoid volt, miért feküdt ki egyetlen ütéstől? Márpedig ő volt, mert a börtönből elvileg már az Adaptoid szökött meg, nem? Apropó, hol van az eredeti Szerelő?  :nemtudom:

A srácok azt hitték, hogy Spock félmeztelenül repked mostanában???  :badteeth:
Szó ami szó, tényleg hasonlít rá; de ezt ne már, Namor az egyik ,,legrégebbi'' szuperhős, nem ismerték fel, nem hallottak még róla? Vicc...  :dry:
Jól értem, Awesome Andy gyenge pontja a hónalja???  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése