HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Mindenki figyelmébe ajánlom a szilveszteri frissítésben meghirdetett Bosszú Angyalai játékot.
Asys:
Köszönöm a ,,Mi lett volna, ha Vadóc birtokolja Thor erejét?'' című képregényt! :worship:
Ez egy remek ,,What if...?'' volt! :bravo:
Már évek óta el szerettem volna olvasni! :rolleyes:
Két dolgot is ,,megjósoltak'' ebben a kötetben: 1. Wanda hasonlóképpen tizedelte meg őket (az Angyalokat), 2. A női Thor lehetősége! :coffee:
Jó volt látni együtt akcióban Thor társait, az Angyalokat és az F4-et! Nem semmi, hogy itt Vadócnak Odin lett a mostohaapja... ;D
SithLord:
Üdv! Köszi az Angyalok 287.részét,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Tetszett ez a Szerelő szerepcseréjét elmesélő történet.Lehet,hogy tényleg utólag találták ki,de akkor is zseniális.Amazon milyen hatalmas a tv-s fickó mellett! :badteeth: Kíváncsian várom a folytatást!!!
turkia:
Gáz-e a jelmez? Bevágok egy linket, ne én legyek a SÜN bírája... Görgessétek le és a 11. alak, pont Skorpió felett. Igen, az a nagy kövér szalmaember. :rolleyes: Mint a Szellemirtókban Stay Puft habcsókemberke. Nyilván az első jelmeze, na de ez nem mentség mindenre. :)
http://composimon.tripod.com/theslug/id5.html
Az Ostrmonban pedig nagyon gyilok a képe, gyerekkoromban évekig motoszkált bennem, hogy milyen lehet. Kár volt 2014-ig várni. :lol:
Asys:
1. Szerelő: eredetileg az Adaptoid volt a csőben, értem; a nagyokos Szerelő kiengedte, vesztére...
Mindenesetre jól őrizték addig az Angyalok!
2. Hát igen, Amazonnak az ereje legalább akkora, mint a vonzereje! :m-she-hulk: :wub:
3. A Sündisznó kb. olyan szintű ellenfél volt, mint az Armadillo! A Maggia tagja volt, az első gúnyájában inkább egy túlsúlyos szalmabábnak nézett ki szegény...
A második álruhája, ha nem is sokkal, de jobban nézett ki! ;)
Olvastam a story-t, ahol meghal, tényleg rendkívül hősiesen viselkedett; az Amerika Kapitány képregények egyik legjobb, legmeghatóbb jelenete, amikor a Kapi ,,siratja''... :'(
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése