HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (208/1091) > >>

Blue S:
BA Vol1. 287.

Kíváncsi vagyok, hogy Szerelőt mikor kábította el az Adaptoid. Nem olvastam vissza, de ha jól emlékszem volt egy olyan rész az Ostrom alatt, mikor Szerelő és több társa a kúriában kutakodtak zsákmány után. Talán akkor történt a csere. A sztori ötlete mindenesetre nagyon tetszik, akárcsak ezek a remek rajzok. Nekem Deodato a kedvenc rajzolóm és ez a stílus teljesem eltér tőle, de akkor is öröm végig lapozni a füzetet.

Csodakapitányt nagyon kiütötték a gázzal. Namor találóan fogalmazta meg a tényt vele kapcsolatban, Monica még nem áll készen. Sebaj, majd az Újhullám vezetőjeként...  :lol:

Örülök, hogy már a Lovagnak is feltűnt a doki vezetői ambíciója.

A Gépemberről még nem sok történetben olvastam, de ha emlékeim nem csalnak, akkor a szerelme Jokasta.

Köszönet a honosításért!  :worship:

turkia:
Köszi Farek a Bosszú Angyalai v1 287-et!!! Akkor Szerelőt még a kúriában elkábította ez az adaptoid? Ez a Szerelő nem az a Szerelő?  :lol:
Jó kis történet, tetszik! Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. Nyilván az Ostrom alatt még ötlet-szinten sem volt meg ez a sztori, mivel ott semmi jele, hogy Szerelővel bárki így elbánt volna.
Jó Namor szövege az elején a srácokhoz: "Ifjak, nem láttatok egy sárgás színű pikkelyes nőt?"  :lol: Kész!

Ez a régi Batman filmsorozatra (Adam West-féle)  emlékeztet, mikor Batman Rébuszt kereste egy KÖNYVTÁRBAN és így érdeklődött a könyvtárosnál:
"Nem látott itt egy alakot elöl-hátul kérdőjelekkel?"  :lol:
Válasz: " Nem, de sokan megfordulnak erre."

Na, EZ a művészet.  :brow:

SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 26.részét,Farek,Peter P. :worship: :worship:
Hmm..bevallom ez a androidokkal teli történet nem igazán jön be nekem.Mondjuk a végére egy picit felkeltette az érdeklődésemet Clint android verziója.Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.

Farek:

--- Idézetet írta: Asys - 2014. December 15., 08:59:43 ---Nem is tudtam, hogy Fury-nak van testvére!  :blink:
--- Idézet vége ---
Már nincs, hiszen meghalt, nem olvastad? :P

--- Idézetet írta: Asys - 2014. December 15., 08:59:43 ---Az új Nyilas vajon rendelkezik Clint tapasztalatával, precizitásával és különleges nyilaival is???
--- Idézet vége ---
Februárban meglátod  :brow:

--- Idézetet írta: Asys - 2014. December 15., 08:59:43 ---A keleti mikor érkezik?  ;D

--- Idézet vége ---
Ha semmi nem jön közbe, akkor szombaton.

--- Idézet ---Skorpió terve az új Nyilassal tetszetősen indul, jól meglepődtem, mikor létrehozta az új követőjét.
--- Idézet vége ---
Nem csak te, Blue S, annak idején én is. Hát még az Angyalok hogy meglepődnek majd...  ;D

Asys:
Köszönöm a West Coast Avengers vol. 2. 26. -ot!  :worship:

Skorpió és Bika a főszereplő, a többiek csak ágyútöltelékek...  :rolleyes:
Energikon hatalmas egója és Seregély titokzatossága nem túl imponáló...  :dry:

Nem is tudtam, hogy Fury-nak van testvére!  :blink:
Holdlovag új színt visz a csapatba! Az új Nyilas vajon rendelkezik Clint tapasztalatával, precizitásával és különleges nyilaival is???

Várós a következő rész!  :brow:
A keleti mikor érkezik?  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése