HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
turkia:
A Fekete Lovag itt sem zavart sok vizet, én simán kitenném rendes munkát keresni. Indítanám párbajtőrben, vagy valami.
Jó "erős" lehetett az a robot is, amelyiket CSK egyetlen lövéssel olvasztja mocsárrá. Tiszta szerencse, hogy a Heavy Metal csapat nem tudta beszervezni. :cool:
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2015. Március 05., 15:23:34 ---Csodakapitánynak tisztáznia kell, hogy ki a főnök, különben nagy bajban lesz. Most itt a megfelelő alkalom, hogy jól leoltsa Druidot, amiért foglyul ejtették.
--- Idézet vége ---
Lesz még itt feszültség, hidd el nekem... :)
Blue S:
BA Vol1. 288.
Szerintem Druid arra gondolt, hogy ha az Adaptoid Mentallo képességeit is képes elsajátítani, akkor az ő elmeirányítására sem lesz immúnis. A Heavy Metal csapat tényleg elég ütősnek tűnik és az angyalok repülőjén talált robottal még erősödött is. Fekete Lovagot ismét nagyon gyorsan kiütötték, sajnos azt kell hogy mondjam, teljesen reálisan. Már az Ostrom alatt is feltűnt, hogy mennyire gyenge közelharcban, ha nem fegyverforgató az ellenfél.
Csodakapitánynak tisztáznia kell, hogy ki a főnök, különben nagy bajban lesz. Most itt a megfelelő alkalom, hogy jól leoltsa Druidot, amiért foglyul ejtették.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
Nem is tudom. Sámsont és soha nem bírtam annyira, szóval nekem nem hiányzik.
A jó Ultron... nyilván azért is lett egy jó, mert eleve a kinyírása volt a terv. De valószínűleg tényleg érdekes lett volna.
Asys:
Gépember egyébként nem piskóta karakter, van olyan történet, ahol egyedül (!) száll szembe a teljes Alfa Különítménnyel vagy éppen egyedül nekiugrik a Rejtély vezette Gonosz Mutánsok Testvériségének! :rolleyes:
Ha jól tudom, akkor kicsit később tiszteletbeli Avengers taggá teszik... :brow:
Kicsit OFF: nektek van olyan jónak tűnt momentum ill. ötlet, ami felvetődött a klasszikus Angyalok történetében, de végül nem lett belőle semmi?
Nekem kettő is van:
1. A Sámson vezette harmadik csapat, amit Vízió talált ki, de végül fiókban maradt az ötlet! (Nem lett volna rossz, szerintem!)
2. A ,,jó'' Ultron (aki tényleg apjaként kezelte Pym-et) csapatba kerülése...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése