HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (201/1091) > >>

Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 100. -at!  :worship:

Elég durva story volt, na!  :badteeth:

Sólyomszem még mindig nem öltözött át, árghh...   :huh:
De Fekete Lovag is elég érdekesen nézett ki ebben az érában!  :-\
Vízió, mint mindig, most is nagyon önfeláldozó volt!  :bravo:
Vasember könnyen ki lett ütve...  :blink:

Árésznak azért ütős kis csapata volt (Varázslónő, pánok, titánok, kentaurok, Bia és Kratosz duója), Thor pedig végre istenként harcolt!  :brow:

Farek:
Igen, bennem is gyakran felmerül, hogy a valóban emberfeletti képességek nélküli emberek mennyire élnének meg ebben a világban, de aztán hagyom, hogy az írók meggyőzzenek :)

turkia:
Igazából nincs bajom vele, még el is megy (főleg Kapihoz képest), nem is annyira giccses, de sokszor eszembe jut, hogy mit keresnek sima emberek a szuperhősök világában... Az ilyen embereknek a szokásosnál is veszélyesebb lenne az élet, mert egy-két szupererős valaki kipécézi őket és akkor annyi. Pl szerintem a Vezér karaktere nagyon jó, Fisk egy ütős karakter, de mondjuk mi mentené meg attól, hogy egy Fátum-szintű alak lebombázza? Jó, Fátum nem ilyen kisstílű, vszínű Fisk a látókörébe se kerül, mert Fátum az utóbbi időben meglepően csekély érdeklődést mutat a dzsina kereskedelem, meg a védelmi pénz iránt  :D , most csak elviekben mondom. Félreértés ne essék, a Bandaháború az egyik kedvencem (pont azért, mert "csak" zsoldosok repülnek, meg lőnek egymásra), így nem annyira fullasztó a sok szupererő, meg lézersugár, stb.
De ha próbálok "reális" lenni, Fisk pl néhány héten belül halott lenne. Szerintem. Mert nem hiszem el, hogy egy Vad Banda, vagy valami hasonszőrű embercsapat megmentené mondjuk Bulldózertől, vagy a Förtelemtől, vagy valami sokkal kifinomultabb gyilkostól. Szellemtől akár, vagy valami más besurranótól... Hú, Szellem is jó karakter volt, szerettem.

Asys:
Fekete Lovag Amerika Kapitány és Sólyomszem után a harmadik (na jó, Fekete Párduc után a negyedik) olyan karakter, aki nem az erejével, hanem inkább a kiállásával és a bátorságával, valamint a vezetői képességeivel villoghat!  :rolleyes:
Azért valljuk be, ,,sima emberként'' elég nehéz istenek, félistenek, androidok, mutánsok és inhuman-ok között érvényesülni...

A későbbiekben elég fontos szerepe lesz Dane-nek és az egyik legbikább összeállítású csapat vezetője lesz!  ;)

Kicsit olyan Bajvívó-utánzat a fazon...  :rolleyes:
(Annyi, hogy cool-abb karakter nála!)

Farek:

--- Idézetet írta: turkia - 2015. Március 05., 16:11:38 ---A Fekete Lovag itt sem zavart sok vizet, én simán kitenném rendes munkát keresni. Indítanám párbajtőrben, vagy valami.
--- Idézet vége ---
:lol: :lol: :lol:

--- Idézetet írta: turkia - 2015. Március 05., 16:11:38 ---Jó "erős" lehetett az a robot is, amelyiket CSK egyetlen lövéssel olvasztja mocsárrá. Tiszta szerencse, hogy a Heavy Metal csapat nem tudta beszervezni.  :cool:

--- Idézet vége ---
Na igen, itt ismét megmutatkozott, hogy nehéz az ilyen hatalmas erejű karaktereket kezelni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése