HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2015. Március 04., 15:24:10 ---A főoldal bevezető szövegét végigröhögtem
--- Idézet vége ---
Akkor remélem, majd a többi is tetszeni fog, mert megszállt az ihlet, mikor e történet részeihez írtam az ajánlókat :)
--- Idézetet írta: turkia - 2015. Március 04., 15:24:10 ---Majdnem kihagytam: óriási poén volt (nekem legalábbis), hogy az elején, mikor megérkezik Adaptoid és Gép, lap alján rajz a nagy landolásról, civilek rohangálásáról, stb, a következő lap tetején a képen meg gyakorlatilag másodperc szünet nélkül elkezdik hegeszteni, mint az állat! :lol: Gyakorlatilag már a levegőben izzíthatta a hegesztőpisztolyt. :lol:
--- Idézet vége ---
Ez egy különleges, ultraröviden bemelegedő hegesztőpisztoly volt. Standard gonosz robotzseni szett. ;D
turkia:
Köszönet az új részért! Zseniális volt. A főoldal bevezető szövegét végigröhögtem (parázs kis vita kerekedik az egyik felderítőcsapattal, hogy kinek a szerződését írja alá a kiszemelt), ilyen felvezetés után a történetet is mosolyogva olvastam.
Nekem is rögtön az ugrott be, hogy Druid jó béna, ha egy elmetrükkel akar próbálkozni. Mintha Kenobi mondaná a T 101-nek, hogy "Te nem ezt a csajt keresed."
Majdnem kihagytam: óriási poén volt (nekem legalábbis), hogy az elején, mikor megérkezik Adaptoid és Gép, lap alján rajz a nagy landolásról, civilek rohangálásáról, stb, a következő lap tetején a képen meg gyakorlatilag másodperc szünet nélkül elkezdik hegeszteni, mint az állat! :lol: Gyakorlatilag már a levegőben izzíthatta a hegesztőpisztolyt. :lol:
SithLord:
Üdv! Köszi a 288.részt,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Én is pont ezzel akartam kezdeni,hogy Driud mit akart Adaptoid elméjével kezdeni,de látom Asys is hasonló következtetésre jutott.Viszont Gépember Fekete Lovag küzdelmét lenyűgözőnek találtam Gépember részéről. :badteeth: Nagyon kíváncsi leszek,hogy Csodakapitány és a két erőember hogyan boldogul a Heavy Metal csapattal!Ha rajtam múlna bevetném Csk halálos lézer erejét Adaptoid és bandája ellen! :cool:
Várom a folytatást!!!
Farek:
--- Idézetet írta: Asys - 2015. Február 28., 12:11:22 ---Az Ostrom előtt Herkules nem akart szót fogadni Darázsnak, most Namor keménykedik Fotonnal... :dry:
--- Idézet vége ---
Igen, úgy tűnik, az erős emberek nehezen viselik a "gyenge" nők irányítását.
--- Idézetet írta: Asys - 2015. Február 28., 12:11:22 ---Nem tudom, hogy Druid mit is gondolt, hogy meg tudja téveszteni egy gép ,,elméjét'' holmi illúzióval... :badteeth:
--- Idézet vége ---
Ezen én is csodálkoztam és vakartam a fejemet... :nemtudom:
Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 288. -at! :worship:
Megalakult a ,,Heavy Metal''! ;D
Ahhoz képest, hogy robotok ill. androidok alkotják a csapatot, eléggé vegyes a társaság: az istenkomplexusos, hataloméhes Adaptoid, a hallgatag kree Őrszem, az autodidakta, érző szívű Gépember! (Utóbbi kicsit Vízióra hajaz, gondolom a hősöket sem tette el láb alól, legalábbis szó szerint nem...) :rolleyes:
Az Ostrom előtt Herkules nem akart szót fogadni Darázsnak, most Namor keménykedik Fotonnal... :dry:
Druid is belepofázik mindenbe, nem könnyű Monicá-nak, na! :badteeth:
Mondjuk szerintem a csapatot elég érdekesen osztotta el, egy Namor-Druid, Amazon-Fekete Lovag párosítás lehet, hogy jobb lett volna... ;)
El is buktak Dane-ék, elég rendesen...
Nem tudom, hogy Druid mit is gondolt, hogy meg tudja téveszteni egy gép ,,elméjét'' holmi illúzióval... :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése