HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2015. Március 19., 17:42:12 ---Nekem az volt fura, hogy 100. számhoz képest nem minden karakter kapott szerepet, pedig ennyi embernek azért még ki lehetett volna osztani pár kockányi bunyót.
--- Idézet vége ---
Miért ki maradt ki teljesen legalább némi ütésváltásból? :headscratch:
Az asgardi kontingens, meg a földi is küzdött, vagy benéztem valamit?
Ja, és amit a hírben is felvetettem: mit szóltok hozzá, hogy 100 rész alatt hányan szolgáltal Bosszúangyalként? Manapság ennyi tag felbukkanása olyan, mint a MESTERNEK lefeküdni 2 000 növel: egy laza kedd délután. :)
KiD:
Nekem az volt fura, hogy 100. számhoz képest nem minden karakter kapott szerepet, pedig ennyi embernek azért még ki lehetett volna osztani pár kockányi bunyót.
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2015. Március 19., 08:20:01 ---Üdv! Köszi a 100.számot,Farek,Peter P.! :worship: :worship:
A legyőzhetetlen Vasember hamar kifeküdt.. :badteeth: Varázslónő hogyhogy nem használta varázslatos erejét?Így ,mintha ott sem lett volna ebben a küzdelemben.Hulk miért nem változott vissza Bannerré ha a szatírok muzsikája ennyire lenyugtatta őt?Ezeket leszámítva nem volt rossz ez a rész.A grafika most kicsit gyengébbre sikeredett .A 100.számhoz képest picit rövid(22 oldal) lett ez a kaland,nem?
--- Idézet vége ---
Kifeküdt, de mégsem győzték le őket, nem? ;) :)
Miért nem varázsolt? Mert a szerkesztők nem őket akarták győztesnek.
Hulk jó kérdés, de nem ez az egyetlen következetlenség vele kapcsolatban az évek folyamán.
Rövid? Tudod, akkor még nem az oldalhossz növelés és a bevétel maximalizálás volt az egyetlen szempont :)
SithLord:
Üdv! Köszi a 100.számot,Farek,Peter P.! :worship: :worship:
A legyőzhetetlen Vasember hamar kifeküdt.. :badteeth: Varázslónő hogyhogy nem használta varázslatos erejét?Így ,mintha ott sem lett volna ebben a küzdelemben.Hulk miért nem változott vissza Bannerré ha a szatírok muzsikája ennyire lenyugtatta őt?Ezeket leszámítva nem volt rossz ez a rész.A grafika most kicsit gyengébbre sikeredett .A 100.számhoz képest picit rövid(22 oldal) lett ez a kaland,nem?
turkia:
Köszönöm a legújabb Angyalokat!
Megmondom őszintén, Kratosz és Bia múltkori tündöklése után csalódás volt, hogy Thor 1-1 ütéssel kifektette őket. Mondjuk azért sejtettem, hogy a sikerük miatt most Thor-nak fényes diadalt írnak. Ez keserves aratás volt nekem. :dry: Vasember is könnyen kifeküdt. Bumm, headshoot. :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése