Hát ez a Supergirl képregény történet egy kicsit bonyolult a történet. Mert ez lényegében a Végtelen Válság után játszódik. Az utalást olvastam a Supergirl 05. szám utolsó oldalán. Egy év telt el a történet szerint, ahogy a Macskanőbe is láthattuk. Bár majd talán valamikor kiderül, hogy mi történet az elmúlt egy év alatt? Vagy ez egy nagy rejtély marad?
A Superman/Batman 27. számban volt utalás, hogy itt folytatódik a Supergirl 06. számban. Éjszárny és Lángmadár ismeretlennek látszik. Mert például ilyen fura kinézetű páncélt viselnek és szuper erővel rendelkeznek. A nagy "S" betű, mint amit Superman és Supergirl viselnek a jelmezükön. Valami katonák is viselik ezt a jelet. És az a fura, hogy lehetséges, hogy nem a Föld bolygón vannak(?). Bár talán erről is lesz majd bővebb a folytatásban.
Ezer köszönet dr samson és BuB a Supergirl 06. számért. Sok sikert kívánok nektek ehhez is a folytatáshoz. Tudom ez csak véletlenül történet, de a dupla DC adag szerintem ez egy jó ötlet.
Szerk.: az első oldalakon, ahol látszik az alkotok neve. Ian Churchille, Norm Rapmund és Aspen név felett van egy kék színű felírat. Bár nem ismertem fel olyan nagyon. Csak egy tippem. Talán az van oda írva, hogy borító. De nem vagyok benne biztos.