Szerző Téma: DC kiadó magányos hősei  (Megtekintve 383007 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető -BuB

• Indiana Jones
  • *
    • http://www.newgen.hu
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #632 Dátum: 2009. Január 23., 22:56:07 »
Egy kis érdekességet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.
A  Newgen-en, aki szokott arra járni, tudhatja, hogy elég sok Dc comics  került fel mostanában, így belefogtunk a karakterek bemutatásába,  próbálunk minél többet bemutatni, így hátha a Dc is lesz olyan ismert  itthon, mint a Marvel. Jó olvasgatást.
www.newgen.hu
http://www.newgen.hu
SO SAY WE ALL!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #631 Dátum: 2009. Január 23., 20:54:18 »
Nem kell félni, a terveim szerint a jövő évi szünetet is nagyon élvezni fogják az olvasók.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #630 Dátum: 2009. Január 23., 19:51:05 »
Oké, akkor jövő hónapban is szünetet tartunk.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #629 Dátum: 2009. Január 23., 19:49:22 »
Ha a HZs-n így néz ki a szünet, szüneteljetek gyakrabban!   A legjobb DC képregény amit eddig olvastam.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 23., 19:49:40 írta Gorgonita »

Nem elérhető trougal

• Sólyomszem
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #628 Dátum: 2009. Január 23., 17:41:40 »
Nem tudom megállni , hogy fejet ne hajtsak a stáb előtt , akik a Kingdom Come honosításában részt vettek .   Nálam a képregény műfaja nagyon kevés szh-ös sztorit visel el . Ez a mostani beletrafált rendesen . A Hiketeia óta nem találkoztam ilyen élvezetes és értékes alkotással . Előtte pedig nagyon meg kellene erőltetnem a memóriámat , hogy mikor . Hatalmasat szól az biztos !  Már önmagában ritka , hogy ilyen hosszú alkotás lebilincselő tud lenni . Mindezt pedig egy kvázi Marvel-DC univerzumos mű váltja ki nálam !? Hát ez mellbevágó élmény számomra .

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #627 Dátum: 2009. Január 23., 16:41:57 »
Talgaby,Kendra,Nihil,Gaston;hatalmas gratula és köszönet Nektek a
Kingdom Come-ért!        
Kegyetlenül nagy meló lehetett vele,minden elismerésem!  
Alapvetően Marvel-párti vagyok,DE ez a story fantasztikusan jól meg lett írva és
rajzolva!A történet hihetetlenül jó,csak szuperlatívuszokban tudok róla írni!
Elejétől a végéig pörgős,fordulatos és izgalmas a story!
Egy szuszra olvastam el,egyszerűen nem bírtam elhagyni a monitort!
A gép elé szegezett teljesen!  
Olyan volt,mint egy remek,3 órás film;annyira jó,hogy nem veszed észre az
idő múlását!Szóval,engem nagyon megfogott az egész!
A karakterek is nagyon tetszettek;kétségkívül Superman,Wonder Woman és
Batman voltak a főszereplők!A grafika megdöbbentően szép lett!Már-már filmszerű!
Nekem spec. két másik Liga-tag ábrázolása tetszett (Flash,Zöld Lámpás),akiknek sajnos kicsit kisebb
szerepe volt,mint az előbb említett triónak!
A mondanivaló is kolosszális;nem semmi témákat feszeget az erőről,a szabadságról,
a felelőségről,a barátságról,a bizalomról,a hitről,stb.
Rendkívüli alkotás,nemcsak a DC berkein belül...
Lassan már két évtizede olvasok képregényeket,de ez a story nem semmi!  
Szóval mégegyszer köszi!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #626 Dátum: 2009. Január 23., 14:02:10 »
Hopp, ha már szóba került...
Gaston neve azért van ott, mert eredetileg ez az ő meg a fordítója (akinek nem emlékszem már sajnos a nevére  ) projectje lett volna. Még tavalyelőtt jelentkeztek az első résszel, de a megbeszélés részben az én hibám miatt is, közel 16 hónapra félbeszakadt. Az eltelt idő alatt fogalmazódott meg benne, hogy csak meg kellene csinálni, ha már egyszer lefoglaltuk, így jött össze a csapat, Kendra, aki feljavította és kiretusálta az oldalakat, Nihil, aki - néha "kis" ösztökélésre - lefordította az egészet, meg én, aki beírtam ("hogy legyen már egy HZs-is is benne"  ).
Közben egyébként tavaly év legvégén Gaston ismét jelentkezett, hogy kész az egész... amikor nekünk már csak az Apokrifek voltak hátra. Hadd ne mondjam, milyen helyzet volt... a lényeg, hogy a másik csapat végül visszavonult (bár ha nem haragítottam magamra őket totálisan, akkor kis szerencsével lesz itt tőlük egy hasonlóan nagyot szóló füzet), és hosszas utómunkálatokat követően jött ki végül ma reggel a kis triónk cirka 10 hónapos munkájának gyümölcse.
Csak hogy legalább a fórumozók tudják, mi is annak a köszönetnyilvánításnak a története. A nagyközönség elé már enm akartuk kirakni ezt a blamát, de amilyen kevesen fórumoznak, azok azért úgy éreztem, megérdemlik, hogy tudják, hogy miben is köszönhető ez a régi külsős csapatnak.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 23., 14:03:43 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #625 Dátum: 2009. Január 23., 13:35:42 »
Hát ez súlyos. Eddig az első fejezetet olvastam el, időre van szükségem mielőtt továbblépnék, hogy feldolgozzam az információkat, amiket ez a történet szabályosan belerobbant az ember agyába. Eddig nem is tudom mi drámaibb a történetben, Superman személyes tragédiája, vagy az, hogy önkéntes száműzetésbe vonulását követően, az általam ismert karakterek, mennyire kifordultak önmagukból, ahhoz képest, amilyennek eddig láttam őket.
Elképesztő. Az már biztos, hogy nagyon tetszik. Az eredetit sose olvastam, hiba volt. Nagyon jó, és remélem ha tovább olvasom nem fogok csalódni. Köszönöm a honosítást Kendra, Nihil, Talgaby és Gaston.

Nem elérhető Sijen

• Sólyomszem
  • *
    • http://
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #624 Dátum: 2009. Január 23., 12:30:28 »
Minden elismerésem. Komolyan. Ti eccerűen  

Köszi srácok / Kendra!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #623 Dátum: 2009. Január 23., 11:34:03 »
Frissültünk!
Kingdome Come TPB

Nem elérhető FZoli

• Pókember
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #622 Dátum: 2009. Január 18., 13:54:38 »
Bocs doki, akkor nem szóltam.

talgaby: Itt a link:
 http://rapidshare.com/files/180500906/bizz...zarro_world.cbz

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #621 Dátum: 2009. Január 18., 12:10:09 »
Idézet
A beírók most nyeltek egy nagyot
Nos, miután én is írom be őket, ezért nem valószínű...

Nem elérhető benya11

• Spawn
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #620 Dátum: 2009. Január 18., 10:05:14 »
Engem érdekel a One Year Later, doki, várom már!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #619 Dátum: 2009. Január 18., 09:10:32 »
Idézet
Ehhez a történethez kapcsolodva kérdezném: láttam egy olyan képregény borítóját, hogy What Happen to Bizarro of Yesterday? Ez valami paródiája a MtaHE?-nek?
Erről még nem hallottam. Van valami linked hozzá?

Nem elérhető FZoli

• Pókember
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #618 Dátum: 2009. Január 17., 23:53:02 »
Idézetet írta: dr samson
Meg az az igazság, hogy jó lett volna megcsinálni hozzá az előtte lévő 30 számot is (különösen az Insiders crossevert), de hát ami késik, az nem múlik...

A beírók most nyeltek egy nagyot

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #617 Dátum: 2009. Január 17., 23:14:34 »
Idézet
Superboy és Wonder Girl karakterét egész megkedveltem. Ahogy a wikin olvasgattam egyikőjüket "kár" volt  A sztori egyelőre kicsit zavaros, de a főmini olvasása után gondolom minden a helyére kerül majd.
Nos igen. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Superboy sajnos bevégezte azóta.[/span] Ha végre a NewGenre kikerül a főmini, megtudod, hogyan. Amúgy én speciel miatt kezdtem el olvasni az egész sorozatot.  
Sztori meg tényleg kicsit zavaros lehet, de majd ha elolvasod hozzá a Végtelen Válságot, akkor pár dolog a helyére kerül. Meg az az igazság, hogy jó lett volna megcsinálni hozzá az előtte lévő 30 számot is (különösen az Insiders crossevert), de hát ami késik, az nem múlik...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 17., 23:15:26 írta dr samson »

Nem elérhető FZoli

• Pókember
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #616 Dátum: 2009. Január 17., 22:06:24 »
Nekem tetszett a Tini Titánok, Superboy és Wonder Girl karakterét egész megkedveltem. Ahogy a wikin olvasgattam egyikőjüket "kár" volt  A sztori egyelőre kicsit zavaros, de a főmini olvasása után gondolom minden a helyére kerül majd.

A Mi történt a Holnap Emberével? egy hangulatos kis történet volt, bár a végső ellenfélen picit meglepődtem. Mondjuk Supermanben nem vagyok otthon (főleg nem a régiben), ezért aztán néztem, mit akar ez a fickó. Aztán amikor átalakult, mindjárt megváltozott róla az álláspontom. Összességében egy szép lezárás a régi történetvonalhoz, valami hasonlót tudnék elképzelni, ha tényleg véget érnének Superman kalandjai (ami ugye nem mostanában fog megtörténni  ).
Ehhez a történethez kapcsolodva kérdezném: láttam egy olyan képregény borítóját, hogy What Happen to Bizarro of Yesterday? Ez valami paródiája a MtaHE?-nek?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #615 Dátum: 2009. Január 17., 21:28:24 »
Hát, az valami, ami közbe jöhet, lehet egy hiányzó lektor...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #614 Dátum: 2009. Január 17., 21:05:53 »
Hehe, hacsak valami nagyon nem jön közbe, lesz itt jövő hét végén élet rendesen.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #613 Dátum: 2009. Január 17., 19:40:44 »
Na, ha már ilyen nagy a pangás, egy kis értékelés. A minap nézegettem a letöltési adatokat és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a Tini Titánok Végtelen Válság sokkal jobban teljesített, mint vártam! Bár a Superman így is simán beelőzte, de azért még így is elégedett vagyok. Bár az is lehet, hogy csak azért olvasták olyan sokan, mert csak ezek voltak kirakva szilveszterre...  

És ha már itt vagyok, a sikeren felbuzdúlva úgy döntöttem, hogy a One Year Later nem egyben, hanem havi bontásban fog majd kimenni. Kicsit elhúzzuk a dolgot, remélve, hogy az is lesz ilyen sikeres, ha már kb kétszer olyan jó sztori, mint a Válság volt.  A rossz hír viszont az, hogy bár úgy terveztem, februárban már bele is kezdek a dologba, de sajnos lehet, hogy csúszni fog a dolog, mivel a NewGenen még nem kerükt ki a Végtelen Válság főmini, és amíg az nem megy ki, addig én sem kezdek itt bele a folytatásba.  

Persze lehet, hogy ez tulajdonképpen a kutyát sem érdekel, csak gondoltam megpróbálok egy kis életet lehetni ebbe a fórumba...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #612 Dátum: 2009. Január 11., 15:01:48 »
Régebben is gyakran volt vállig érő haja, nem olyan nagy ritkaság az.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #611 Dátum: 2009. Január 11., 14:58:37 »
Pedig volt rá példa. A magyarul megjelent Pókember számok húszas számai körül is rövid volt a haja. Persze ne párcentis hajra gondolj, hanem amolyan Kleopátra-szerűre.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #610 Dátum: 2009. Január 11., 14:45:57 »
MJ haja rövid? nem is emlékszem, hogy láttam volna rövidhajúként valaha.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #609 Dátum: 2009. Január 10., 17:00:15 »
Abban is van valami, amit Ben mond. De ez tényleg író és rajzoló függő leginkább. Meg talán olyan, mint a Mary Jane haja annó a Pókemberben, amikor két sorozatban hosszú, kettőben meg rövid volt...

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #608 Dátum: 2009. Január 10., 16:45:11 »
Talán hülye hasonlat, de a Kent szülőket és Pókember May nénikéjét sosem tudták igazán korba belőni. Van, hogy vén aggastyánnak ábrázolják őket, máskor meg épp csak súrolják az 50-et.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #607 Dátum: 2009. Január 10., 16:42:32 »
Idézet
Mikor fiatalodtak meg a Kent szülök??
Na igen, kíváncsi voltam, valaki megkérdezi-e ezt. Nem fiatalodtak meg, csak ebben a sztoriban a rajzolók nagyon elszúrtak valamit és vagy 20 évvel fiatalabbak lettek a kelleténél.Pl a sorozat első számában a Kent szülők sokkal öregebbnek látszanak.

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #606 Dátum: 2009. Január 10., 12:47:28 »
Üdv,Csodálatos történet a Tini titánok.Nagyon EMBERI -ek.Mikor fiatalodtak meg a Kent szülök??

Nem elérhető jukjuk

• Indiana Jones
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #605 Dátum: 2009. Január 08., 13:29:24 »
Jó kis Szupermanus történet volt.  Ez az Action Comics borító meg valamelyik magyar kiadású Szupi címlapja is volt anno. Ha a helyén kezeljük ezt a sztorit, szerintem nagyon szórakoztató és érdekes alkotás. A rajzok pedig csodásak voltak. Öröm volt ránézni.  

(Az a kép viszont, ahol Batman és Robin lelkesen gyepálja az erőteret a lécekkel az valami....    )

Köszi.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #604 Dátum: 2009. Január 07., 20:56:25 »
Nem, annál is szörnyűbb. A Goddamn Batman már-már legendás(an rémületes) szállóige belőle.

Nem elérhető benya11

• Spawn
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #603 Dátum: 2009. Január 07., 19:58:59 »
Idézetet írta: dr samson
Ha már témánál vagyunk és ha már HC: a múltkor elszörnyedve láttam, hogy Dunai Tomi barátom megvette az All-Star Batman & Robin HC-t...
Miért, ennyire szörnyű ez a sorozat? (A NewGen-en majd lehet elolvasok pár részt)

Idézet
Benya: azt hiszem az első rész van fent belőle a NewGenen és ne nagyon számíts egy ideig folytatásra, mert ez Balu cucca, ő meg nagyon, de nagyon el van tűnve...
Igen, én is megtapasztaltam az oldalon, hogy csak az első rész van fenn, és emlékeztem is, hogy már jó régen került ki.