Szerző Téma: DC kiadó magányos hősei  (Megtekintve 382676 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető benya11

• Spawn
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #662 Dátum: 2009. Március 11., 14:15:56 »
Elolvastam a Macskanő v3 #45-öt. Kíváncsi voltam már, hogy mi lesz abban a palackban, de erre nem is számítottam.  Hush kicsit idegesítő számomra, hogy mindenkin mindent meg akar bosszulni. Selina városába ömlesztette ugye a szuperbűnözők javarészét, szerintem előbb-utóbb kikéri Batman segítségét, úgyhogy kíváncsi vagyok már a következő részre. A rajzok tetszettek, valamint a borító is nagyon ötletesre sikeredett. Köszi a honosítást Talgaby!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 11., 14:16:33 írta benya11 »

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #661 Dátum: 2009. Március 11., 13:51:45 »
Doki, én meghalok.   Végigolvastam a Mini Titánokat, és sajnos ezt a munkahelyemen tettem. Nem értették, hogy miért röhögök harsányan. Ez valami kegyetlen. Már az első, Gézengúzos sztorinál is szakadtam, de a mikor ahhoz a hangeffekthez értem a Nagy Penny szökésénél, hogy gurul-gurul-gurul-pattan-gurul-gurul én (nem vicc) felnyerítettem.
Nagyon köszönöm pajtás ezt a honosítást, irgalmatlan jó lett, mind honosítás terén, mind pedig minőségileg. Óriási köszönet  
És szintén tengernyi köszönet illeti Gorgiaszt  

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #660 Dátum: 2009. Március 11., 12:17:56 »
Majd ha jövő héten jön a Supergirl Ian Churchille csodás rajzaival, akkor majd jönnek a vélemények is. Remélem...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #659 Dátum: 2009. Március 11., 11:38:46 »
Azért ennyire ne törjétek magatokat a DC képregények véleményezésével.

Frissültünk!
Mini Titánok #03

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #658 Dátum: 2009. Március 08., 18:13:29 »

Nem elérhető Szeder

• Sólyomszem
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #657 Dátum: 2009. Február 22., 20:11:53 »
Én előre is köszönöm a Kindom Come-ot. A karbantartás után az lesz az első, amit elolvasok. Kösz, hogy lefordítottátok, beírtátok, kiszineztétek (öööö).

Nem elérhető Dark

• Ultra Magnus
  • Kázmér
  • **
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #656 Dátum: 2009. Február 18., 20:39:56 »
Nagyon tetszett nekem is a Kingdom Come. Hálásan köszönöm nektek mert tényleg egy gyöngyszem és nem minden nap olvashat az ember egy ilyen különleges képregényt...

Nem elérhető kgee

• R2-D2
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #655 Dátum: 2009. Február 10., 10:03:00 »
Csak szeretném megköszönni a honosítóknak, hogy elolvashattam a Kingdom Come-ot.
Minden tiszteletem az alkotóké, honosítóké, és azé akinek eszébe jutott, hogy itt is megjelenjen.
Köszi.

Nem elérhető benya11

• Spawn
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #654 Dátum: 2009. Február 05., 14:11:52 »
Értem, akkor türelmesen várok.

Idézetet írta: talgaby
És 330-ból kettő akkor.
Az még jobb!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #653 Dátum: 2009. Február 05., 13:53:35 »
A cucc, amiért ment... nos, igen, itt jön be, hogy kicsit hátrány a második felét leadni a sorozatnak, ugyanis aki olvasta a Brubaker-érát innen, vagyis az első harmincakárhány számot, az tudja, hogy mi ez, mert ott szerepelt. Bár hogy pontosan mi, az ki fog derülni később, csak azt ússzátok meg, hogy mekkora orbitális retcon ez a történet (egyben az egyetlen negatívum nekem, elég hülyén lett visszaírva, de ennél nagyobb bajom szerencsére nem volt később Pfeiferrel).
És 330-ból kettő akkor.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető benya11

• Spawn
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #652 Dátum: 2009. Február 05., 13:38:51 »
Elolvastam a Macskanő v3 #44-et, és csak pozitívat tudok mondani róla. A történet sodort magával, végig laza, érdekes és szórakoztató volt. Nagy volt amikor Selina elküldte azt a rosszfiút Gotham-be.  Ajándék Batmannek...  A rajzok is jók voltak, illettek ehhez a képregényhez. Kíváncsi vagyok, hogy mi lehet az a cucc, amit Hush meg akart szerezni, és milyen következményei lesznek, hogy kinyílt. Úgyhogy már várom a folytatást nagyon, köszönet a honosításért Talgaby!!

(Jé, háromszázegyből két hozzászóló  )

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #651 Dátum: 2009. Február 04., 16:52:49 »
Egy olvasójuk szerény személyemben már biztosan lesz.  

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #650 Dátum: 2009. Február 04., 16:04:48 »
Pedig hidd el, hogy a későbbi, Fekete Maszkos és 1 év múlva történetek zseniálisak!
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #649 Dátum: 2009. Február 04., 15:03:21 »
Idézetet írta: talgaby
Jé, háromszázból egy hozzászóló.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #648 Dátum: 2009. Február 04., 13:28:06 »
Jé, háromszázból egy hozzászóló. És az is negatív.
Ez a hatrészes sajnos erősen felvezetés, és abból se a jófajta, de a rajzok miatt eléggé megéri (annyira nem sokal vagyunk itt túl Gulacy gülüszemű egyenpofáin, ami után eleve hatalmas javulás volt, de egyébként is a sorozat egyik legpofásabb rajzolója csinálta ezt a sztorit). Igazság szerint a történet majd az Infinite Crisisszal egy időben kiadott füzetekben indul be, a Fekete Maszkos sztoriban, és után, az Egy évvel későbben jönnek az olvasható sztorik is. De majdnem minden ebből fog kiindulni itt, gyakorlatilag majdnem a sorozat legvégéig ágaztatott le innen Pfeifer szálakat.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #647 Dátum: 2009. Február 04., 13:21:07 »
Elolvastam a DC-s Macs kalandját, de az eddigi véleményemen, miszerint nem szeressem, ez a történet sem változtatott. Mindazonáltal a honosítás most is elsőrangú, és ez az egyetlen oka annak, hogy valahol mégis élvezetes volt az olvasmány.
Köszönöm szépen Talgaby.  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #646 Dátum: 2009. Február 01., 16:39:11 »
Frissültünk!
Macskanő v3 #44

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #645 Dátum: 2009. Január 28., 15:54:37 »
Idézet
honosítás jó lett, bár meg kell jegyeznem, hogy találtam az első számban "nyomdaibát" a 4., 9., 15. és a 18. oldalon is, van ahol nem is egyet.
Igen, ezt már jelezték, csak lusta voltam javítani, meg időm sem volt még. Sajnos ez a honosítás rohamtempóban készült, mert a karácsony miatt kicsit megcsúsztam vele...  
Amúgy köszi a részletes véleményt. A rajzokkal én is úgy vagyok, hogy sok helyen (különösen az annualban) nagyon ronda lett. Superboy Primeról meg majd sokminden kiderül a főminiben. ami miatt várhatóan az 1 évvel később is csúszni fog és most már szinte biztos, hogy legkorábban csak márciusban kezdek bele (az már havi egy résszel fog menni).

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #644 Dátum: 2009. Január 28., 15:10:38 »
Mivel kölcsön kenyér visszajár (itt jó értelemben) elolvastam a Tini Titánok: Végtelen válság tpb-t.  
A rajz elég felemás volt a több rajzolónak és a rengeteg kihúzónak köszönhetően. Néhol kifejezetten tetszett, néhol a szereplőknek még a szeme se állt jól...szó szerint. A történet tetszett, bár a Végtelen Válság ismerete nélkül azért van pár homályos pont. A lelkizősebb részek (Superboly és wonder Girl, Superboy és Éjszárny) kifejezetten jók voltak.
Az alakmás Superboy motivációját viszont egyáltalán nem értem. Megőrült, vagy mi? Azért "Én vagyok a jófiú!" felkiáltással feltrancsírozni a szuperhősöket, kicsit fura, így mindenféle magyarázat nélkül. De ha a VV-ben kiderül, nem kérdeztem semmit.
A honosítás jó lett, bár meg kell jegyeznem, hogy találtam az első számban "nyomdaibát" a 4., 9., 15. és a 18. oldalon is, van ahol nem is egyet.
Mindenesetre felkeltette az érdeklődésemet a VV és az 1 évvel később után is. Szép munka, köszönet érte.  
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #643 Dátum: 2009. Január 27., 10:49:09 »
Üdv! Köszi a Kingdome Come-t Nihil,talgaby,Kendra,Gaston!  
Ahogy Samson doki a bevezetőben írta :
Ez egy olyan képregény, amit mindenkinek olvasnia kell, legalább egyszer. Akár szereti a DC univerzumát, akár nem. Nos,én ebből indultam ki,mert nem vagyok egy DC rajongó,de eme remekmű elolvasása után...sem lettem rajongó,de tényleg érdemes volt elolvasni,mert hihetetlen jó volt.És ez a grafika..   mestermű!Szóval tetszett,monumentális egy darab volt.
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető kron82

• Indiana Jones
  • *
    • http://
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #642 Dátum: 2009. Január 26., 01:44:02 »
Nagyon-nagy köszönet! Az Eljövendő királyságról vmikor 2 éve olvastam először a Panelban és már akkor tudtam,hogy nekem ezt látnom kell.Pocsék angolommal és a szótárral felszerelkezve leszedtem,majd napok alatt átrágtam magamat rajta.
Jó tudni,hogy annyira nem sikerült félrefordítanom!
Mégegyszer köszönöm!
Who watches the K.net?

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #641 Dátum: 2009. Január 25., 10:11:46 »
Hú, köszi. Már azóta akartam elolvasni ezt a a történetet, mióta olvastam róla a k.neten. Tényleg lenyügöző volt, bár a végét illetőleg egyet értek Olórinnal. Nekem is kicsit túl "happy endes" lett. De lehet hogy csak azért, mert  [span style=\'color:#000000;background:#000000\']nem ismertem annyira Marvel karakterét, így nem rázott meg különösebben a halála.[/span] De talán ez valamennyire az iró hibája is, hogy kicsit nagyobb hangsúly kellett volna helyezni erre a szereplőre is.
 A rajzok természetesen gyönyörűek sztem, nem hiába Ross az egyik kedvencem.
 A honosítás természetesen a szokott remek minőségű lett,    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #640 Dátum: 2009. Január 24., 20:40:20 »
Sajna pedig ennél jobb képeket digitális verzióban nem lenne könnyű összehozni. Háromféle változattal találkoztam idáig szkennből, abból egy úgy, ahogy van, pocsék, a másik szintén, de abban benne van minden létező oldal, a harmadik meg az, amiből dolgoztunk, a legelfogadhatóbb, de ott meg vagy tíz oldal egyszerűen lemaradt.

Nem elérhető TékozlóAngyal...

• Sólyomszem
  • *
    • http://
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #639 Dátum: 2009. Január 24., 15:44:17 »
nekem volt pár gondom a kingdome come történetével... a rajzok sem mindig voltak kivehetőek, de úgy az egészet tekintve tetszett...

(kérésetekre kritika  )

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #638 Dátum: 2009. Január 24., 15:04:44 »
Magyarul nem hiszem. Igazából nem is nagyon foglalkozik senki Zöld Lámpás honosításokkal.

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #637 Dátum: 2009. Január 24., 14:50:40 »
Üdv,Vannak-e valahol ION történetek , a Zöld Lámpással? Persze magyarul.

Nem elérhető StakDrone

• Sólyomszem
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #636 Dátum: 2009. Január 24., 13:52:05 »
Bár én inkább Marvel-rajongó vagyok, ez a kötet nagyon bejött nekem is. Való igaz, hogy ezzel a sztorival a dc univerzum is marveli magasságokba emelkedett.

"Az emberi ostobaság és a világegyetem végtelen. Az utóbbiban nem vagyok biztos..."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #635 Dátum: 2009. Január 24., 12:37:59 »
(Egyelőre toleráns vagyok, kap mindenki 24 órát, hogy leszedje, aztán ezzel a kommenttel együtt törölni fogom a linket, mert nem warezolunk itt.)
Ezt mondjuk szerintem inkább a keményfedelesben akard beszerezni. Ugyanúgy benne van minden, sőt még több is (ha olvasod a végén lévő szöveget, ott láthatod, hogy cirka 9 oldal plusz van a HC-ban). Próálkozz talán azzal, bár ahhoz is sok sikert... talán egyszer abból is adnak ki egy új kötetet, ha lesz évfordulója.

Nem elérhető gliskard

• R2-D2
  • *
    • http://gliskard.ultraweb.hu
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #634 Dátum: 2009. Január 24., 12:22:14 »
Köszönet a Kingdome Come honosításért!  

Anno 7-8 évvel ezelőtt kezembe került egy példány és már akkor magával ragadott mind Alex Ross festményeinek képi világa mind a megközelítési mód, amellyel szinte emberi közelsége hozzák a szuperhősöket. Azóta szerettem volna beszerezni az egész sztorit, csak sajnos horror árat kérnek a füzetekért (érthető módon).
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 25., 03:43:46 írta gliskard »

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #633 Dátum: 2009. Január 24., 10:44:52 »
Üdv.Hát igen,ez már magas irodalmi szintü remekmü.Mélyen emberi,EZ AZ amiért mi mániákusok Szeretjük a Képregényeket.