Sziasztok!
Ígéretemhez híven itt vagyok! Mivel eddig csak DC-t olvastam tőletek, ebben szeretném behozni lemaradásomat. Szóval nézzük:
Superman: Világok harca: A film is tetszett, ez az elképzelés is. Tetszett a retró-hangulat, ami a rajzokból átjött, és érdekes volt látni, hogy az emberek félnek Supermantől.
Az első találkozás (Superman és Batman): Igaz, csak pár oldal, mégis magával ragadt a hangulata. Eddig eszembe se jutott, hogy találkozhattak gyerekkorukban, és ez megváltoztathatta volna Bruce életét. Szóval nagyon tetszett.
Batman: A kehely: A történet jó, a festményekkel sem volt semmi bajom, de valahogy a megvalósítás nem tetszett. De azért egyszer el lehetett olvasni.
Batman: A rajzfilmsorozat: Ez nagy kedvenc még ma is, úgyhogy nem tudok semmi rosszat írni róla. Ezt fogjátok folytatni még a későbbiekben?
Superman/Batman 7: Loeb-től nem egy zúzós számot vártam, de ez is tetszett tőle. A robotban bunyózó Superboyt meg vicces volt látni. Azon viszont hatalmasat néztem, hogy Luthor halott. Tényleg, Haroldot nem kétszer lőtték fejbe, hanem egyszer fejbe és egyszer szíven. Ez írói baki?
Ha befejeztem a Supergirl-kötetet, folytatom a sort a Supergirl 00-val.