Szerző Téma: DC kiadó magányos hősei  (Megtekintve 383433 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #422 Dátum: 2008. November 09., 12:22:50 »
Erre most véletlenül marhára ráéreztél... az "utolsó" Superman-történet lesz majd nálunk. Egyelőre nem tudom, mikor lesz kirakva. Ha nem Karácsonykor, akkor csak március-április környékén valószínűleg. De lesz. Bár nem egészen az, amelyikre te gondoltál, hanem egy jóval korábbi.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #421 Dátum: 2008. November 09., 12:08:29 »
Sziasztok.Tetszik a válogatásos album.Kösz a Supergirl 0-t Miotta olvastam,hogy létteznek 0,egymilllo, Superman,supergirl,Superboy,számok azota szeretem volna olvasni öket.Esetleg egyszer feltehetnétek az <utolsó>számokat is .Mint Pl ;Superman224,Adventures649 Az utolsó kalan cimü történetet is,Man of steel137,stb.Persze ,ha ugy veszük az Adventures folytatodik Superman cimen.Hisz aSuperman ennek a számozássát vette át.Vicces,hogy aSuperman 225?után a Superman 650  jön.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #420 Dátum: 2008. November 08., 13:28:16 »
Mivel szerintem nem titok, ezért jelzem, hogy az FQ-ra nemsokára kikerült a Teen Titans East Special, ha érdekel valakit, meg ha már úgy is annyit emlegettem a Titánokat. Fana elküldte nekem átnézésre, ma küldtem el az észrevételeimet, szóval remélhetőleg hamar kikerül majd. Már csak a rajzok miatt is ajánlom mindenki figyelmébe.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #419 Dátum: 2008. November 07., 11:21:52 »
Azért eléggé. A barátnője halála igen komolyan befolyásolta a karaktert. Az eredeti a DC vs. Marvelben is szerepel, az még elég lazán veszi az életet.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #418 Dátum: 2008. November 07., 11:15:04 »
Igen, ő az. Csak azóta levágatta a haját, kivette a füléből a fülbevalót és egy kicsit meg is komolyodott. No azért nem nagyon...

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #417 Dátum: 2008. November 07., 10:56:09 »
Ez a Superboy még az a Superboy, aki a magyar kiadásban 'Superman halála' után tűnt fel? Mert akkor még tudom is, hogy kicsoda!
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #416 Dátum: 2008. November 07., 10:30:28 »
Illetve csak félig a klónja. Szóval bonyolult ez gyerekek, inkább ne menjünk bele...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #415 Dátum: 2008. November 07., 09:56:47 »
Félig stimmel is, mert a klónja.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #414 Dátum: 2008. November 06., 22:57:25 »
Nekem rajta van a Versus Systemes Batman kártyáim egyikén. Én azthittem hogy Superman pólóban.  

Katt a képre!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #413 Dátum: 2008. November 06., 22:47:26 »
Ó, ha te arra a Superboyra gondolsz, aki a magyar Supermanban halt meg, hát az már elég régi lemez  De egyáltalán ne szégelld magad, azt, hogy ez most konkrétan hogyan, és kicsoda, ezt én sem teljesen vágom.

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #412 Dátum: 2008. November 06., 22:43:26 »
Idézetet írta: talgaby
Ez az "új" Superboy 15 éves karakter, Superman halála után bukkant fel ('93-ban). És nem is ez az első honosított felbukkanása. Azért ez most kicsit fura volt.
Mondtam, hogy nagyon el vagyok maradva a DC-vel.  Én még ott tartok, hogy Superboy egy alternatív idősík vagy miről való. És ha jól emlékszem meg is halt. (és talán ez papíron is olvasható, de lehet hogy valamivel keverem  ). Persze, majd szép lassan megpróbálom behozni a lemaradásom...

Nem elérhető benya11

• Spawn
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #411 Dátum: 2008. November 06., 21:11:55 »
Értem.

Arra a különleges számra és a kis srác visszatérésére is kíváncsi vagyok.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #410 Dátum: 2008. November 06., 19:57:38 »
Nos, ez egy érdekes kérdés, benya. A válasz: tervezem, de nagy valószínűséggel időhiány miatt nem lesz belőle semmi...  

Egyébként örülök a képregény osztatlan sikerének. És a kis srác még elő fog kerülni a sorozatban, egy nagyon különleges szám kapcsán, aminek a fordítása már meg van a gépemen.
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 06., 20:10:25 írta dr samson »

Nem elérhető benya11

• Spawn
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #409 Dátum: 2008. November 06., 18:08:41 »
dr samson, a Teen Titans v3-at is tervezed honosítani?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #408 Dátum: 2008. November 06., 18:07:58 »
 Ez az "új" Superboy 15 éves karakter, Superman halála után bukkant fel ('93-ban). És nem is ez az első honosított felbukkanása. Azért ez most kicsit fura volt.

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #407 Dátum: 2008. November 06., 18:00:26 »
Hát azt hiszem itt nem jártam még, de most pótolom ezen hiányosságomat  ...Köszi az új Superman & Batman-t  vagy mondjam inkább Superboy & Robin-t.  DC-vel nagyon el vagyok maradva, pl. fogalmam sem volt, hogy van új Superboy  (igen lehet kövezni), de ez a történet nagyon tetszett. Jók a poénok, ez a "robotcsata" dolog és persze a robotok kinézete is nagyon mulatságosra sikerült. Érdekes lenne, ha a kissrác Batman-nek is építene egy ilyen "batrobotot"...

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #406 Dátum: 2008. November 05., 21:06:53 »
Sziasztok,kössz a Superman-Batman7-et.Szerintem egyre érdekesebb történetei vannak a DC-nek.Lásd pl Brave&bold

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #405 Dátum: 2008. November 05., 18:21:37 »
doki, doki, már megint kötekedsz?  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #404 Dátum: 2008. November 05., 18:16:20 »
Mint talgaby is mondta, Troll-nál ott van és csak feljavításra vár a hat rész. De ha már nem kerül ki, akkor már úgy vagyok vele, hogy inkább az én verzióm legyen kint az egészből.  

Idézet
A Supergirl utáni részek is várhatóak ebből a sorozatból?
Igen, egy darabig biztosan.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #403 Dátum: 2008. November 05., 17:57:41 »
Mint mondottam volt, nekem megvan a honosított verzió letöltve, szóval csak a megfelelő emberek engedélye kell, ha nagyon hiányzik.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #402 Dátum: 2008. November 05., 17:35:40 »
Annyira azért nem vészes a helyzet, de csakugyan az első négy sorozat (plusz az Adventure Comics és a Légiós sorozatai) összefoglalója a wikin is három vagy négy önálló, meglehetősen hosszú szócikk... arról nem is beszélve, hogy valójában van vagy féltucat Supergirl, és ebből még most is kettő vagy három aktív...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #401 Dátum: 2008. November 05., 17:30:13 »
Rengeteg minden. Ez most olyan, mintha azt kérnéd, hogy mondjuk el, mi történt eddig az összes Superman képregényben.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető benya11

• Spawn
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #400 Dátum: 2008. November 05., 17:24:34 »
Értem, kösz a választ.
Csak felületesen: a v1-2-3-4-ben mik történtek?
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 05., 17:24:55 írta benya11 »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #399 Dátum: 2008. November 05., 17:20:41 »
Nem kell azon fordítani (vagy beírni) semmit, csak a képekre kell egy általános feljav, ami gyakorlatilag egy script, meg össze kell nekik rakni egy HZs-s borítót, ennyi.

A Supergirlből a v5 van tervbe véve.
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 05., 17:21:29 írta talgaby »

Nem elérhető benya11

• Spawn
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #398 Dátum: 2008. November 05., 17:19:50 »
Én is elolvastam a Superman/Batman #7-et. Tetszett, kicsit én is furcsálltam, hogy a főszereplők most csak mellékszerepet kaptak.  A sztori élvezhető volt, Superboy fél-Luthor-ságán én is meglepődtem nem kicsit. A rajzok is jók voltak. Az első hat számot nekem még nem volt szerencsém elolvasni, remélem egyszer majd kirakjátok ide, a HZs-re is. A Supergirl-t már én is várom, köszönet a honosításért dr samsonnak és BuB-nak. A Supergirl utáni részek is várhatóak ebből a sorozatból? Supergirl-nek melyik sorozata lesz itt honosítva? v1?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #397 Dátum: 2008. November 05., 17:17:06 »
Idézet
bár továbbra is fenntartom azt, hogy a Marvel Minik egy kicsit jobban tetszenek, de azt elismerem, hogy az fakadhat részben abból is, hogy baromira nem ismerem a DC univerzumot, illetve igencsak szőrmentén.
Nos igen. Sajnos ez pont olyan, hogy nem árt hozzá egy igen alapos Teen Titans előismeret. A poénok nagy részét csak én is azután értettem meg, hogy olvastam a Teen Titans vol3 sorozatot.

Idézet
Superboy félig Luthor? Hogy mi van?
No, igen: megint azok a fránya titánok!  Szóval: Superboy a Teen Titans vol3 első számában tudja, meg, hogy félig Luthor, miután Luthor küld egy e-mailt Robinnak. Aztán Robin ezt az egészet valamikor a második vagy a harmadik számban le is ellenőrzi egy DNS tesztel. Aztán később, az Insiders crossever kapcsán lesznek is bonydolmak ebből az egészből...  

Idézet
Meg ehhez aszámhoz előismeretként jó lett volna, ha kikerül végre a Charaxon egykor fenn lévő Sup/Bat első hat száma is.
Mondjuk, ha Troll nem kerül elő sürgősen, hajlok rá, hogy lefordítom az előzményeket, a Public
Enemies sztorit is.  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #396 Dátum: 2008. November 05., 17:09:51 »
Azt még annak idején letöltöttem és megvan

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #395 Dátum: 2008. November 05., 16:56:59 »
Pedig az még mintha a kilencvenes években kiderült volna róla, csak ő tudta meg sokkal később. Meg ehhez  aszámhoz előismeretként jó lett volna, ha kikerül végre a Charaxon egykor fenn lévő Sup/Bat első hat száma is. Bár arról egy rövid összefoglalót lehet olvasni Bayer Tóni Oposszum blogján.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #394 Dátum: 2008. November 05., 16:54:56 »
Mini Titánok 2: bár továbbra is fenntartom azt, hogy a Marvel Minik egy kicsit jobban tetszenek, de azt elismerem, hogy az fakadhat részben abból is, hogy baromira nem ismerem a DC univerzumot, illetve igencsak szőrmentén. Szóval jók ezek a kis képsorok, és aranyosak a poénok is, remélem, hogy azért hamarosan jön a következő.

Szupi/Dencsi 7.: Érdekes kis történet volt, pláne úgy, hogy a címszereplők igazából elég komoly mellékszerepet játszottak. Sajnos itt is helyenként csak kapkodtam a fejem, ami leginkább a DC - számomra - ismeretlenségéből fakad: Superboy félig Luthor? Hogy mi van? De nem baj, mert azért innen-onnan cseppenként szívom fel az infókat, ráadásul ha az ilyen képregények nem lennének, akkor még ennyit sem tudnék, illetve ezek is a megismerésre késztetnek. Szóval nagyon köszönöm, tetszett, várom már a magyarul megjelenő Supergirl történetet is.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #393 Dátum: 2008. November 05., 16:23:29 »
Frissültünk!
Superman/Batman #07

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.