HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
talgaby:
--- Idézetet írta: keildavid ---1.A Macskanő 47.számában szerepel egy bizonyos Hugo Strange!Tudtommal ő meghalt,hiszen a Batman:Terror történetben látható volt,hogy átszúrta egy szélkakas,amit a Madárijesztő okozta!Akkor hogy lehet életben???
--- Idézet vége ---
Bár szerepelni fog a szombati vagy az azutáni részben, de nem egy nagy poén: túlélte, és megjátszotta a halálát. De szerintem utána is volt még egy olyan húzása. Dr. Strange ott néha kicsit Kenny-módban ragadt...
dr samson:
Nyugi, már tényleg készül, már csak kb 15 oldal van, amit ki kell retusálnom belőle, aztán jöhet a beírás. Jó esetben, akár már 2 héten belül kint lehet, attól függ, hogy halad majd a lektor...
keildavid:
dr samsom:Igazad van két év telt el a 2. és 3.rész között!!
-BuB:neked is igazad van,tényleg nagyon bonyolult történet!!!
-BuB:
He, a terrort sztem ne nagyon vedd figyelembe
Meg mintha a vége fele kiderült volna, hogy még élt... na nekem az volt a mélypont
dr samson:
--- Idézet ---2.A Superman-sztorikból várható-e a Rejtett személyiség befejező része?Úgy tudom azóta eltelt 3 hónap!!!
--- Idézet vége ---
A második és a harmadik rész között meg kb két év, szóval még jól állunk... Viccet félretéve, már készül, zozi már rég megcsinálta a fordítást, csak nem volt időm beírni, de a nagy részét már kiretusáltam és feljavítottam kicsit, szóval max egy hónapon belül ki fog kerülni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése