HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (197/349) > >>

keildavid:
Nagyon jó ez a Macskanő-sztori!Tényleg itt is megjelent Hugo Strange!Meg Batman is felbukkant,ahogy az előző történet végén láthattuk is!5 csillagos sztori,az előző 4 részre is ezt mondom!A főldalon levő címe Macskalandok!Nagyon jó találat,a macska és a kalandok szóból összerakni!Ez a cím hansúlyozza,hogy a Macskanőről van szó!Csak így tovább,és sok sikert kívánok neked talgaby a folytatáshoz!!!

dr samson:
Ezt a pöttyöket már beigli is említette...

Farek:
Na, ez a történet rendesen oda... szóval jól odaszögezi az embert a székéhez.
Igen kíváncsi vagyok, hogy ebből hogy mászik ki a Cicus.
Viszont csak nálam van gond, vagy mindki másnál is a képnézegetőben minden oldalon a fekete színek jó része tele van fehér pöttyökkel?

talgaby:
Frissültünk!
Macskanő v3 48

benya11:
Elolvastam az új Supergirlt, és Churchille rajzaiban most sem csalódtam. Régebben említettem, hogy számomra Turner Karája a favorit, na ez azóta sem változott, viszont Churchille-é a második legjobb szerintem. A sztori érdekes volt, szegény Karát sokan nem bírják, de bírtam amikor a Kívülálló-csajok is kaptak, nem csak Kara.  A Luthorral való harc végkimenetelén eléggé meglepődtem, és a végén eléggé fogtam a fejem, mert nem tudtam hogy Supergirl-nek mi ez a második énje? Vagy Lex előhívta belőle a gonosz énjét? De ha ezt akarta volna, akkor nem lett volna meglepődve... Szóval így még várósabb a folytatás is!  A honosítást köszönöm, dr samson!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése