HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
A DC képregényekhez van néhány kérdésem:1.A Macskanő 47.számában szerepel egy bizonyos Hugo Strange!Tudtommal ő meghalt,hiszen a Batman:Terror történetben látható volt,hogy átszúrta egy szélkakas,amit a Madárijesztő okozta!Akkor hogy lehet életben???
2.A Superman-sztorikból várható-e a Rejtett személyiség befejező része?Úgy tudom azóta eltelt 3 hónap!!!
3.A Superman:Gyökerek minisorozatnak nem lesz folytatása??(Mellesleg úgy tudom 12 részes,és ebből eddig az 1-3.része megjelent a HZS-n!)
dr samson:
Köszi, BuB! És ha már így itt vagy, akkor jelzem, hogy BuB cimborám a segítségemre sietett és orvosolt egy nagy problémát a 11. oldalon, szóval aki akarja, az töltse le újra.
-BuB:
Áhá, köszi srácok
Sokat hallottam erről a sztoriól, kíváncsi voltam már rá.
Nagyon jól indul tetszett, a rajzok ismét csodásak (a csajok miért mindig ilyen kihívó ruhákban pózolnak? Nem tom kinek van jobb ruhája Csillagfénynek vagy Kararának?)
A fordítás és a beírás ismét remek.
Várom a folytatást.
dr samson:
Még elnökként csináltatta, félig apokolipszi, félig emberi technológiával, ha jól emlékszem. Majd egyszer nagyon sokára, ha eljutok odáig egy másik sorozattal, lesz az a rész, amikor leszállítják neki.
keildavid:
Ez tényleg érdekes,különleges!Egy kérdés:Lex Luthor honnan szerezte azt a zöldes-lilás high-tech páncélt?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése