HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (196/349) > >>

Galamb:
Hát ez most ütött, nem nagyon sejtem mi jöhet ez után, hogy így elintézték a Macskanőt, ezt elég nehéz túlélni. (Esetleg kiderül, hogy valójában nem Selina az a jelmezben, vagy nem tudom.) A honosítás szuper lett, köszönöm!      

zozi56:

--- Idézetet írta: Farek ---Viszont csak nálam van gond, vagy mindki másnál is a képnézegetőben minden oldalon a fekete színek jó része tele van fehér pöttyökkel?
--- Idézet vége ---
Nálad van a hiba, tegyél fel friss Java plugint.

talgaby:
Kéthetente jelenik meg. Ez volt az előzetes terv is. Két év alatt akarom végigvinni a teljes Pfeiffer-érát (a 82. részig).

keildavid:
Tényleg talgaby észrevettem,hogy alig telt el két hónap,a Macskanőről 5 képregényt raktatok fel!Ezek szerint kicsit felgyorsult a folytatás,talán így haladtok tovább,vagy csak mostanában volt így?

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek ---Viszont csak nálam van gond, vagy mindki másnál is a képnézegetőben minden oldalon a fekete színek jó része tele van fehér pöttyökkel?
--- Idézet vége ---
Takarítsd le a monitort, bameg.  
Egyébként küldjél róla egy screenshot-ot ha mégegyszer előfordul, mert el sem tudom képzelni, hogy milyen is lehet az, mert én még egyetlen egyszer sem észleltem ezt a hibát.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése