HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
talgaby:
Last Sonnak nyugodtan hozzáláthatsz. Csak vigyázz, mert elég faramuci módon jelent meg, a befejező Annual előtt volt egy-két nem szorosan hozzá kapcsolódó, de pár érdekes háttérinfót tartalmazó füzet.
Kent22:
A két általam várt áll az utolsó helyeken a főoldali szavazáson. Pedig mikor még szavaztam a nagy kékre még előrébb állt a rangsorban (ha erre a projektre gondoltál). Egyébként egy ideje terveztem már az olvasását de akk inkább a last son-nak állok neki, de persze ezzel kapcs is meggyőzhető vagyok ha vannak infó morzsáid és inkább mást javasolsz...
dr samson:
--- Idézet ---superman secret identity, tini titánok annual 1,
--- Idézet vége ---
Na, ezeknek örülök, hogy tetszettek. A Secret Identity befejező része és készülget, remélem hamarosan kikerülhet az oldalra, a Titánokkal meg hamarabb találkozhatsz újra, mint azt gondolnád... És a nick nevedből ítéve az egyik idei tervem megvalósulásának is nagyon fogsz majd örülni...
Kent22:
Köszönöm az összes dc-s honosítást, örülök, hogy számos sorozatnak nekikezdtetek. Az eddigi képregények közül a kedvenceim superman secret identity, tini titánok annual 1, batman a kehely (83. oldalát megköszönném ha feltöltenétek véletlenül lemaradhatott ) és a legjobb ami rövidsége ellenére mégis leginkább tettszett a Batman Date Knight! Tim Sale munkái a kedvenceim közé tartozik bárcsak többször láthatnánk ahogy macskanő Sötét Győzelmet arat batman fölött...
Sepi:
De, folytatódni fognak, csak mindegyik akkor ha lesz rá idő.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése