HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
A DC képregények kapcsán van egy dolog,amit nem érthető!A Superman:Gyökerek 1-2.része 2006-ban lett honosítva,a 3.részt idén márciusban jött a folytatása!Szóval az a kérdésem,hogy ezt a minisorozatot nem tervezitek tovább folytatni?Mellesleg úgy tudom ez egy 12 részes minisorozat!Az 1-3.része megjelent a HZS-n,maradt még 9 rész!Valamint a Batman kalandjai kimaradt részét nem tervezitek azokat felrakni?
holloo:
Nos DC-vel már megint elmaradtam, de akkor lássuk most egyszerre:
Superman/Batman 01:
Kimondottan tetszik ez a kétszereplős narrátor dolog. Mennyire hasonlóan gondolkodik és mégis mennyire más a két főhős. Metallo kemény ellenfél, mondjuk nem véletlen hiszen direkt Superman ellen tervezték. Kíváncsi vagyok Luthor mit talált ki megint...
Macskanő 44-48:
Hát egy kicsit vegyes a véleményem erről a történetről. Bizonyos részei nagyon frappánsan vannak megcsinálva, néhány pedig nagyon....bénán. (pl. a kihallgatásos jelenet, amikor Okos bomba - mekkora név - elkezd lövöldözni. Most az rendben van, hogy állítólag hatástalanították, de akkor sem szokás - és mint láttuk elég veszélyes - a kihallgatóba a gyanusított teljes felszerelését, fegyvereit bevinni.) De egyébként összességében egy elég olvasható dolog. A 48-as rész vége meg önmagáért beszél, a folytatás érdekesnek ígérkezik...
Így utólag is megköszönöm BuBnak, Spurinak, Nessusnak és Talgabynak (remélem senkit nem hagytam ki) a honosításokat!
Nulladikalany:
Ezen az oldalon van 2 Batman-es fan film, azoknak, akik esetleg nem ismerik. Sztem nagyon jók, csak rövidek. http://www.batinthesun.com/
keildavid:
Nessusnak a fordításért,Spurinak a beírásért és BuBnak a borító retusálásáért köszönöm nekik a magyar-változatot!!!Remélem ők is látják ezt az üzenetet!!!Ja és még valamit:dr samson köszönöm,hogy bejelentetted a ComicsSquad honosító oldal üzemelését!!!
dr samson:
Örülök, ha tetszett. Elvileg majd lassan fog csordogálni az örökség többi része is... A folyatás: itt nem ígérek semmit, ezeket én amolyan hézagpótlónak szánom, ha épp nincs semmi olyan sorozatunk, ami már megérett a folytatásra. Ilyen volt a ma frissítés is. Szóval könnyen lehet, hogy már 2 hét múlva jön a folytatás, de lehet, hogy csak 2 hónap múlva. Meg attól is függ, mikor írom kiverni BuBól a további részek retusát és a borítókat hozzájuk...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése