HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
Na sorban:
--- Idézet ---Mit jelentsen ez?Talán azt,hogy te minden szerdán felraksz egy-két képregényt!Pl.egyszer Hulk(különböző sorozatai),egyszer Supergirl,Grimm Tündérmesék és a Titánok(szintén különböző sorozatai)!
--- Idézet vége ---
Igen, ezt jelenti.
--- Idézet ---BuB:az összefoglalóban van egy cím,a Graduation Day!Az micsoda?Egy minisorozat?
--- Idézet vége ---
Na jó, itt talán nem fogalmaztam egyértelműen. A Gradulation Day egy mini, ennek az összefoglalóját írtam le én, és ezt csinálta meg ilyen szépen BuB. Vagyis az írás az enyém, az a lényeg. És mint mondtam egy mini, a sorozat közvetlen előzménye de olyan sz*r, hogy nincs az az isten, hogy én azt is megcsinálom...
--- Idézet ---Nyilván a Transformersre utaltál!Az már nem titok,így akkor nem lövöm le a póént!
--- Idézet vége ---
Igen, holnap Tf és köszi a hozzászólást!
--- Idézet ---dr samson: annak nagyon örülök, hogy ilyen sok dc-s terved/terveitek vannak, le a kalappal elöttetek amennyit szenvedni szoktam egy-egy történettel, hogy dramaturgiailag kinézzen vhogy
--- Idézet vége ---
Nem olyan nehéz az. Nekem az első F4-es honosításoknál voltak ilyen gondjaim, azóta hozzászoktam a dolgokhoz...
--- Idézet ---Ha lehet akk itt is (newgen-en már megtettem korábban) lobbiznék az up, up and away-ért!
--- Idézet vége ---
Lobbizni lehet, nekem is nagy kedvencem a sztori, de sajna legnagyobb szívfájdalmamra a következő 1-2 évben biztos nem lesz rá időm, hogy megcsináljam...
--- Idézet ---Egyik nap megnéztem összességében és azon lepődtem meg, hogy az ezzel foglalkozó oldalak már közel 150 kisebb-nagyobb dc füzetet közzé tettek.
--- Idézet vége ---
Mindig irigyeltem azokat, akinek van kedve/türelme összeszámolni ezeket, de most már legalább én is tudom... Reméljük még idén túlteljesítjük a 200-at is.
keildavid:
Rengeteg mennyiségben a Tini Titánok!Hmmm...ez egy nagyon érdekes project,amit most elkezdtetek!5csillagos remek képregény!Köszönöm nektek:dr samson,wearwolfff,BuB és gorgiasz!Csak így tovább,sok sikert és szerencsét kívánok nektek!!!!
Ne haragudjatok,de volna néhány kérdés:dr samson,a főoldalra,azt írtad hogy,"Gondolom már lassan hozzászoktok,hogy ha szerda,akkor én hozok nektek valami érdekességet"!Mit jelentsen ez?Talán azt,hogy te minden szerdán felraksz egy-két képregényt!Pl.egyszer Hulk(különböző sorozatai),egyszer Supergirl,Grimm Tündérmesék és a Titánok(szintén különböző sorozatai)!Szerintem ez egy nagyon jó ötlet!
BuB:az összefoglalóban van egy cím,a Graduation Day!Az micsoda?Egy minisorozat?
Ja és még valamit BuB az összeglaló amít készítettél nagyszerűen,remekül írtad,sok sikert kívánok neked további ilyen remek összefoglaló írásához!!
A hír végén dr samson azt írtad,hogy holnap jönnek a robotok!Nyilván a Transformersre utaltál!Az már nem titok,így akkor nem lövöm le a póént!
dr samson:
Frissültünk!
Tini Titánok 01.
Mini Titánok 05.
Kent22:
Nekem csak az 5 fő füzet van meg a Last Son-ból azoknak a fordítására is még időt kéne szánnom. Ezután a Godfall-ra gondoltam hogy elolvasom, nem tűnik szokványos történetnek a rajzai alapján sztem nem lehet rossz. dr samson: annak nagyon örülök, hogy ilyen sok dc-s terved/terveitek vannak, le a kalappal elöttetek amennyit szenvedni szoktam egy-egy történettel, hogy dramaturgiailag kinézzen vhogy...namind1 is. Adrian-t sajnálom végtelen válság miatt, newgen-en hatalmas munka volt benne mire felépítették a főminit.
Ha lehet akk itt is (newgen-en már megtettem korábban) lobbiznék az up, up and away-ért!
dc vs marvel történeteket is meg akartam köszönni remélem általuk az olvasók jobban elkezdenek érdeklődni a dc felé.
Egyik nap megnéztem összességében és azon lepődtem meg, hogy az ezzel foglalkozó oldalak már közel 150 kisebb-nagyobb dc füzetet közzé tettek. Nem kis dolog szerintem és elismerésre méltó hogy már ennyi elkészült, csakhogy ne mindig azzal foglalkozzunk mi fog leghamarabb megint kikerülni a főoldalra.
dr samson:
Nos, igen, konkrétan az utolsó előttire gondoltam, de az utolsó is az én projectem. Az konkrétan a Tini Titánok One Year Later lesz, illetve most úgy tervezem, hogy kiegészítem majd a Robin One Year Laterrel is talán. Szeretném a Superman Up, up and away-t is, de arra sajna nincs időm manapság. A Titánok már amúgy totál kész van (jó, a borítón még kicsit finomítanom kell), csak hát várom, hogy a NewGenen befejeződjön a Végtelen Válság, de a dolgok jelenlegi állása szerint, lehet, hogy nekem kell befejeznem, mert Adrian annyira nem ér rá...
A Superman és a Szuperhősök Légiója meg az év második felében jön, csak még azt nem tudom, mikor. Nyáron megcsinálom majd a sztorit és jelenleg vacilálok, hogy szilveszterre menjen-e ki, vagy valamikor korábban. Plusz még lesz egy Supermanes történet karácsonyra.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése