HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
--- Idézet ---(és mert dr samson erősen szorgalmazta )
--- Idézet vége ---
Ugyan már, nem is igaz. Kikérem magamnak...
--- Idézet ---Nem arról van szó, hogy a rajz rossz lenne, mert nem az, sőt igényes munka, de nekem személy szerint nagyon nem passzol a két főszereplőhöz és mint olvasás után kiderült, magához a történethez sem.
--- Idézet vége ---
Na igen, valami hasonló indok miatt nem lett ez kiadva magyarul, hanem helyette jött a Supergirl kötet. Bár szerintem maga a sztori nagyon jó, nekem nagyon bejött anno első olvasásra.
--- Idézet ---Gézengúznak mindíg ilyen felajzott baknyúl természete volt? Egy-két csajozós beszólás oké, de szegény párának egy értelmes mondata sem volt.
--- Idézet vége ---
Nos, nála igazán az a titok, hogy ő inkább poénkodik. Nem kell ezeket a dumákat komolyan venni, neki ilyen a természete, folyamatosan löki a hülyeségeit. Akárcsak Impulzus, másik nagy kedvencem a csapatból.
--- Idézet ---Ha marad a sorozatban, engem megvettetek kilóra.
--- Idézet vége ---
Emlékeim szerint ő a huszonvalahanyadik részig fog maradni, utána átpártol a Kívülállókhoz. De csorgathatod rá a nyáladat az e hónapban felkerült Supergirlben is.
--- Idézet ---Azért ezt sem nevezném képregénytörténeti mérföldkőnek,
--- Idézet vége ---
Pedig az. Amit johns ír, az csak az lehet... Mondjuk igazából nekem is csak a harmadik számú kedvenc sztorim ez a sorozatból, és csak az menti meg, hogy lecsússzon a negyedik helyre, hogy McKeever az egyetlen értelmes sztorijának, a Titans of Tomorrow...today-nek úgy elb*szta a végét, hogy szó szerint sikitottam fájdalmamban mikor olvastam...
--- Idézet ---Illetve van egy elgépelés: Ötödik oldal, harmadik panel, Superboy szövegében "ás" szerepel "és" helyett.
--- Idézet vége ---
Eh, szőrszálhasogató.... Azért köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet, ha nem felejtem el, délután kicserélem.
És köszi a véleményeket. Őszintén kicsit csalódott vagyok azután, hogy hányan töltötték le szilveszterkor a Végtelen Válságos számokat és, hogy hányan véleményezték ezt anno az Időgép fórumán, egy ici-picit több hsz-re számítottam... De hát mindig is mondtam, hogy az élet kegyetelen és ehhez hozzá kell szokni.
freakdavE:
Mivel időm éppen engedi (és mert dr samson erősen szorgalmazta ) véleményezek kicsit.
A Supi/Betcsi első részét elovastam, mert a borító engem annyira irritált, hogy muszály volt megnéznem a belső grafikát is. Nem arról van szó, hogy a rajz rossz lenne, mert nem az, sőt igényes munka, de nekem személy szerint nagyon nem passzol a két főszereplőhöz és mint olvasás után kiderült, magához a történethez sem.
Ami a történetet illeti, jó kezdés, bár még valami eszméletlen blődségbe is torkollhat, így korai messzemenő következtetést levonni. Annak azért örültem, hogy Metallo végre nem egy rakás szerencsétlenség, akit Supi fél perc alatt hig-tech hulladékká darabol. Superman lelövése meg szinte könnyeket csalt a szemembe...örömkönnyeket.
A honosítás korekt, szép munka.
Majd meglátom, hogy adok-e esélyt a folytatásnak.
A Tini Titánok #01 is terítékre került nálam és meg kell mondanom, hogy nagyobb élvezettel fogyasztottam, mint a fentebb tárgyalt képregényt, annak ellenére is, hogy korábban volt már szerencsém hozzá. Azért ezt sem nevezném képregénytörténeti mérföldkőnek, de az én érdeklődésemet felkeltette az ifjú hősök sorsa iránt. Mondjuk az én gyomromnak kicsit sok volt a drámázás, de a tinédzserek már csak ilyenek. Ja, Gézengúznak mindíg ilyen felajzott baknyúl természete volt? Egy-két csajozós beszólás oké, de szegény párának egy értelmes mondata sem volt.
Ami a rajzot illeti, szép, de semmi extra. Mondjuk Csillagfény annyira dögös, hogy az szívem belesjdult. Ha marad a sorozatban, engem megvettetek kilóra.
A honosításban nem találtam kivetnivalót. Illetve van egy elgépelés: Ötödik oldal, harmadik panel, Superboy szövegében "ás" szerepel "és" helyett.
Jöhet a folytatás.
Gorgonita:
Fürge és Enigma - Második rész
Galamb:
Na most sikerült elolvasni, Supi-Batman 01-et is. A párhuzamos narrációt nagyon birom, meg jó, hogy csak pár panelban foglalták össze a két hős eredettörténetét, és jutott oldal a cselekménynek is. A rajzok annyira nem jöttek be, a honsításra meg nincs panasz Köszi!
talgaby:
Ebben Sepinek igaza van, aki nincs benne a honosításban, vagy csak kezdő, az még nincs tisztában az írott/íratlan "játékszabályokkal", amik kialakultak. Na persze nem mintha azok nem változtak volna az idők folyamán, de jobb elkerülni az esetleges félreértéseket.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése