HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (188/349) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: dr samson ---Akkor minek magyarázod itt?
--- Idézet vége ---
Azért, hogy mindenki tisztában legyen vele, és nehogy valaki félreértse a dolgot (pl tudod hogy kikre gondolok  ).

dr samson:

--- Idézet ---de azért értettük hogy mire gondolt.
--- Idézet vége ---
Akkor minek magyarázod itt?  De akkor, hogy mindenkinek tiszta legyen: az oldal megszünt és a foglalási listáról is eltűntek a cuccaik, ergó szabad préda lett minden, korábban általuk lefoglalt képregény. És gabynak abban igaza van, hogy a folytonosság kedvéért már úgy volt ésszerű, ha újra megcsinálom az első szám fordítását.  

--- Idézet ---Emlékszem anno miután kikerült az időgépre alig vártam hogy folytatódjon a sorozat úgylátszik csak meg érte várni
--- Idézet vége ---
Hát, reményeim szerint jövő hónapban már a folytatást is olvashatod.

Sepi:
Igen, pont erre akartam én is célozni, hogy itt az a precedens állt fent, hogy egy megszünt honosítói oldalról vettünk át egy képregényt. Csak doki kijelentéséből ezt úgy lehet kivenni, mintha egy már kész honosítást csak úgy átvennénk egy másik oldalról. Kicsit félreérthetően fogalmazott, de azért értettük hogy mire gondolt.

talgaby:
Ez való igaz, de az Időgép is emlékeim szerint jóval több mint egy (de talán kettő) éve bezárt, és már a foglalási listán sincsenek jelen, és egyetlen volt tagjuk se elérhető, csak besegítők. Szóval tekinthetjük akár úgy is, hogy a foglalásaik megszűntek létezni, szabaddá váltak. Az AstroCity is így került gondolom ki a ComicSquadra. Legalábbis mintha az is időgépes tervezet lett volna.

Sepi:

--- Idézetet írta: dr samson ---Arról nem is beszélve, hogy mivel sehol sincs lefoglalva, ezért szabad préda volt.
--- Idézet vége ---
Azt azért ugye tudod, hogy ez nem így működik?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése