HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
talgaby:
A koponyás alak a Fekete Maszk. Az előző, Brubaker által jegyzett szakaszban ő volt Selina nagy ellenfele, Bru távozása előtt sikerült kiűznie a Koponyát az East Endről egy elég kemény összecsapás keretében. Pfeifer most erre a szálra fog visszatérni a következő történet után. Most viszont a NewGenen egykor olvasható és a reményeink szerint nemsokára kiadásra kerülő Identity Crisis egyik mellékszála fog következni.
keildavid:
Nos talgaby ez nagyon jól megy a honosításod,ahogy látom!A Macskanő-sztori nagyon érdekes válasz került a kérdésünkre!Pl.az előző történet végén úgy láttuk,hogy Selina meghalt!Mert a fejét eltalálta egy éles háromszög alakú fegyver!De jelen történet végén kiderült nem Selina volt az,hanem Agyagpofa!Na ja ez nagyon izgalmas és rejtélyes is volt!Kérdés:a történet hátterében megjelent egy koponyás fickó!Az kicsoda?Úgy tudom az nem a Vörös Koponya,Amerika Kapitány ellensége!
Más téma:tényleg jól haladtok a napi egy-két képregény frissítéssel!És hogy a szerdától-szombatig tartó szakasz be van osztva hármatok között!Szerdán dr samson,csütörtökön elwood,végül pedig pénteken és szombaton te talgaby!Nagyon jó csak így tovább!Nos mára ennyi a véleményem!Sok sikert kívánok nektek!Akkor szerdától-szombatig láthatunk még ilyen remek honosítást tőletek!
Galamb:
Kösz szépen, lehet egyben olvasna nagyobbat ütne, de valahogy mást vártam a történet végére. Eleve ezek a "sárlények" elárasztják Gothamet dolog kissé erőltetettnek tűnik szwsz.
A honosítás megint a profi szinten volt.
Sepi:
Frissültünk!
Macskanő #49
Asys:
Köszönet minden honosítónak (fordítónak és beírónak egyaránt) a héten megjelent hatalmas mennyiségű DC képregényért!
Hatalmas gratula Nessusnak,BuBnak,Spurinak,Samson dokinak,Wearwolfffnak és Gorgiasznak!
Remélem,hogy senkit nem hagytam ki...
1.Superman/Batman első része:
Nekem tetszett a grafika;az elején található,párhuzamosan zajló ,,kettős monológ'' egyszerűen zseniális! Érdekesen zárult le ez a rész;kiváncsi vagyok rá,hogy Luthor kiket gyűjtött össze Superman megmentésére (?!).A legtöbbjük nagyon megbújik a sötétben...
2.Tini Titánok első része:
Megvan minden,ami egy jó storyhoz kell;egy poéngyáros (Gézengúz),egy jó csaj (Csillagtűz),pár unatkozó,bizonyítani akaró fiatal szuperhős és ,,hatalmas'' mellékszereplők (pl. Superman)!
Kiváncsian várom a következő részt!(Kiborgot hiányoltam...)
3.Mini Titánok 5.-ik része:
Továbbra is aranyos és bájos a történet és a rajz is!Volt benne néhány fárasztó poén...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése