HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
--- Idézet ---Doki,neked köszönhetően,egyre jobban bejönnek/tetszenek nekem a DC-s képregények is!
--- Idézet vége ---
Ennek igazán örülök. Főleg, hogy csak olyat honosítok belőle, ami nekem is bejön.
--- Idézet ---És persze megint a legizgalmasabb résznél van vége a storynak...
--- Idézet vége ---
Hát ez van. És az is lehet, hogy két hónapot kell várni majd a folytatásra, mert bár már kész van, de ugye csak 4 szerda van júniusban is, és ebből 2 hely már ki van adva, szóval nem biztos, hogy a Supergirl befér majd a jövő hónapban... De persze minden attól függ, hogy mennyi vélemény érkezik akár erre, akár bármelyik ebben a hónapban kitett képregényekre, illetve, hogy mennyien használják az értékelő rendszert...
Asys:
Samson dokinak és Wearwolfff-nak hatalmas köszönet a Supergirl v5 negyedik részéért!
Doki,neked köszönhetően,egyre jobban bejönnek/tetszenek nekem a DC-s képregények is!
Lex frankón pofára esett...
A ,,Dark'' Supergirl elég lazán elkente a Justice Leauge tagjainak a száját!
És persze megint a legizgalmasabb résznél van vége a storynak...
dr samson:
--- Idézet ---Mert az hittem, hogy azok már az első oldalakon vannak.
--- Idézet vége ---
Azok csak az első szám borítói voltak. Minden számhoz kétfajta borító van, de sajna nem rendelkezek mindegyikhez mind a két fajtából... És örülök, ha tetszett a Supergirl.
--- Idézet ---Érdekelne, h az öreg Supit ki küldte vissza és hány évvel későbbről?
--- Idézet vége ---
Ő még szerepel majd ebben a sorozatban, csak mivel az Absolute Power tiltólistán van, ezért egyelőre itt nálunk nem fogsz találkozni vele...
--- Idézet ---Nem egészen értettem az 1. számban Batman kifakadását, Metallo lenne a szülei egykori gyilkosa?
--- Idézet vége ---
Talgaby már mondta, hogy nem, de ettől ő még hiheti, hogy igen...
talgaby:
-Sehányról, majd a Végtelen Válságból többet is megtudsz.
-Elvileg a NewGenen már kinn van, de ha nem, ld. eggyel fentebb.
-A President Lex óta. 2000 környékén jelent meg a sztori.
-A későbbi részekben majd kiderül.
-Nem.
-Nem.
-Ott van az impresszumban, de amúgy 2003 vége.
Gza:
Köszi a Superman/Batman történetet, nagyon tetszett! A rajzok lehettek volna kicsit komolyabbak, de még így is elég jók.
Érdekelne, h az öreg Supit ki küldte vissza és hány évvel későbbről?
Vajon mit tett, h mindenki meghalt?
Lex Luthor mióta elnök?
Miért tehet róla Superman, h a kryptonit a Föld felé száguld?
Nem egészen értettem az 1. számban Batman kifakadását, Metallo lenne a szülei egykori gyilkosa?
És tudja, h Bruce Wayne a Batman?
Ez a történet mikor jelent meg?
Kíváncsian várom a folytatást! Remélem hamarosan megjelenik!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése