HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (181/349) > >>

keildavid:
Nos ez a Supergirl képregény nagyszerű!" Szuper szerda" cím egy telitalálat, mert ma Supergirl képregényt raktál ki. Bár az lehet hogy rossz poén, ha te mondod. Akkor legyen neked igazad. Bár a fekete ruhás Supergirl egy kissé bonyolult személyiség, de azt hiszem hamarosan az is kiderül a folytatásban. Értékeltem és 5 csillagot adtam. Köszönöm dr samson a fordítást és Wearwolfff a címfeliratért! Én szívesen írok véleményeket a fórumon, ahogy lesz rá időm. Tehát rám számíthattok! Amit a Csillagközi Rombolót illeti. Megnéztem és most már értem, hogy miről van szó. A borítók amik kimaradtak pótoltad. És semmi baj dr samson, igazából nem gondoltam, hogy azok kimaradtak. Mert az hittem, hogy azok már az első oldalakon vannak. Jövő hétre zúzás van a kilátásban. Hogy miről van szó azt én sem mondom el, inkább hallgatok. Arra pedig milyen címet írnál? Netán a "Zúzós szerda"? Hogy holnap csütörtökön mi jön az már nem titok, mert az csakis a TF képregény lehet, amire utaltál.

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1598&catid=7&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Supergirl v5 04.[/a]

talgaby:
Fordítási hiba. Elég sokan bele szoktak esni. A szöveghez nem nyúltunk, előfordulhatnak benne ilyenek, csak a képek lettek kicsit feljavítva.

Galamb:
Köszi szépen, hát az öreg Supi felbukkanása engem is meglepett, érdekes fordulat, meg maga a karakter is izgalmas. A rajzok lehetnének kicsit komolyabbak, de azért tetszettek.
 A honosítás is jó lett, csak azt nem értem, amikor Lex azt mondja a 19. oldalon, hogy 2 billió emberhez kell beszélnie. Most akkor ilyen komoly lenne a túlnépesedés  a DC univerzumban, vagy ez valami fordítási hiba? (Nem 2 milliárd akart lenni?)
 Köszi, és várom a folytatást.    

dr samson:

--- Idézet ---Ki ő,honnan jött (egy alternatív jövőből?) és kinek dolgozik?Kicsit elbizonytalanította hőseinket,lesz ennek még a közeljövőben valami magyarázata,célja,oka?
--- Idézet vége ---
Róla nem mondok semmit. Majd egyszer a Végtelen Válságban többet is megtudhatsz róla a NewGenen...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése