HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (179/349) > >>

Kent22:
Köszönöm az újabb DC-s füzeteket.
Engem általában érdekel a dcu-s varázsvilág főleg ha Zatanna is szerepel benne szóval kiváncsian várom a következő részeket meg ha jól emlékszem a Hurt of Hush minibe is volt valami Macskanős-Zee-s kapcsolat, de ott annyira nem figyeltem rájuk. Az előző történettel kapcs pótlásként pár jó szót írnék. Nekem kifejezetten tetszik az Eastend-i környezet. Nem olyan elvont mint Metropolis vagy Gotham, Macskanőnek szimplán megvan a hozzáillő kis hangulatos közege. Egyébként lassacskán már H. Stranget is beszervezhetnék a Blackest Night-ba annyiszor ölték már meg simán kiérdemelné a fekete gyűrűt. Fekete Maszkról amúgyis akartam már olvasni háborús játékok utáni cselekményeket ezért külön köszönet és előreverekedte magát a Macskanő sorozat a legjobban vártak listáján nálam.
Superman/Batman 1-2: az első rész annyira nem tartogatott nagy izgalmakat, de a 2. rész pótolt mindent történetügyileg ami az elsőből hiányzott. President Lex-et mostanára ütemeztem be ezért is külön köszönet a sorozatért és még a PL utolsó részéért is a karácsonyi Supermanért.
Supergirl 0-4: Már egy ideje nyomon követem Kara életét örültem is neki nagyon mikor a HZS extrában felbukkant. Elfogult vagyok a sorozattal kapcsolatban, mert sok számomra kedvelt karakter bukkan fel benne ezért én nem is szoktam észrevenni a hibákat. A rajzok gyönyörűek egy rossz szavunk nem lehet rá, a történet pedig olyan mint amilyen egy induló sorozatnak lennie kell, tele akcióval és sok-sok karakterrel egyszóval eddig tökéletes. Annyiból szeretném megvédeni Szupercsajszinkat az új részben, hogy eddig is hangsúlyt fektettek az amazon szigeten töltött idők említésére és ott nem tudott mást tenni, mint edzeni és kitanulni az ellenségek és egyúttal a barátok gyengéit is. Meg szeretném kérdezni mi a hosszú távú tervetek ezzel a sorozattal, lesz-e folytatva az 5. rész utáni eseményekkel?
Nem értek hozzá, de szívem szerint én kipakoltatnám az összes már kész füzetet!  Komolyan a legjobb rész végénél egy ilyet közzétenni, hogy "kitartás srácok csak pár hónap és folytatjuk".  Najó befejeztem...még 1x köszönök mindent és sok sikert a továbbiakban.

TékozlóAngyal...:
a sztori tényleg kicsit sablonos, ha lehet így fogalmazni, de a rajzok még mindig nagyon tetszenek

holloo:
Köszi az új Supergirlt.  Bár a történet az alapvető DC gyerekbetegségben szenved (A Superman-Supegirl/boy gonosz lesz és szétüt mindenkit tipusúban) nem volt rossz. Bár azért nehezen hiszem el, hogy Lex nem védte le a ruháját a fagy ellen, vagy, hogy ennyire könnyen elintézné a ligatagokat stb.  A "Marsi" meg biztos, hogy ennél százszor keményebb ellenfél lett volna, na mindegy. Azért várom a következő részt.

Becő:
Van amire érdemes várni...

zozi56:
Heh, talgaby meg a minimalista válaszai. Pont annyit, amennyit kell, de egy szóval se többet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése