HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
talgaby:
Így volt. Pár nappal a nyomdába kerülés előtt halt meg, és akkor dobták ezt össze Sam forgatókönyve alapján.
dr samson:
Amennyire tudom, valahogy így volt igen. De lehet, hogy tévedek...
-BuB:
Na ezt nem vágtam. Tehát akkor azt ő írta vagy mi? És nem érte meg hogy kiadják? Ezért lett a tiszteletére csinálva az egész?
dr samson:
Nem olvastál figyelmesen a második borítónál: ez eredetileg egy Pat Lee/Sam Loeb különszám lett volna, ha jól tudom és csak a végén, a halála miatt lett megváltoztatva a dolog. Ezért van az, hogy a cselekménynél Sam neve van, ha megnézed, viszont minden 2-3 oldalt más ember írt és rajzolt. Amúgy meg szerintem egy nagyon is nemes gesztus volt ez a DC részéről, hogy így mutattak tiszteletet az egyik dolgozójukhozzátartozójának halála miatt.
A dupla oldal: fogalmam sincs, hogy csinálta beigli... Mondjuk én eredetileg úgy szerettem volna, hogy az R betű legyen a srácokban és az s a városban, de az végül nem volt megoldaható, meg így is az utolsó utáni pillanatban készült el a dolog. De amúgy tényleg szuperül megoldotta beigli.
-BuB:
Fhú Király lett srácok, nagyon szép meló (különösen a dupla oldal, kattog is az agyam rajta, hogy vajon ezt hogy csinálhattátok, emlékeim szerint elég dúrva az eredeti cím is )
Viszont azt nem értem, hogy meghalt a Loeb fia, és erre a csináltak a srác tiszteletére egy ilyen kis szösszenetet megemlékezés miatt.
De miért (oké együtt éreztek Loeb-al) de csak ennyi az oka? Nem igazán tiszta nekem a történet, beteg volt a srác és amiatt készült ez az egész? Mert a második kötetnél a borítón ott van, hogy keményen dolgozott az író, de Sam nem láthatta. Meg a legvégén "Szerettünk együtt dolgozni az emberrel, akinek a neve Sam volt." Most ezt totál nem vágom már.
Bocsi, de nem igen ismerem a Loeb fiú történetét.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése